Σε ευχαριστώ πάρα πολύ![]()
Πόσα περίπου λες να ζητήσουν αυτοί;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ![]()
Πόσα περίπου λες να ζητήσουν αυτοί;
Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά μπορείς να τους κάνεις μια ερώτηση (αν βέβαια μπορούν να σου απαντήσουν από τηλεφώνου, ίσως όμως χρειαστεί να τους δώσεις κάποια στοιχεία όπως π.χ. διάμετρο του μεγαφώνου κ.λ.π. για να σου δώσουν στο περίπου ένα κόστος ),ή να πας από εκεί, με τα μεγάφωνα στο χέρι και πιστεύω ότι μόλις τα δουν θα σου πουν αμέσως για το κόστος επισκευής τους
αν και μετα απο τοσο καιρο θα εχεις λυσει το προβλημα.. θα σου πω πως τα συγκεκριμενα μεγαφωνα του 5100 και 2100 παθαινουν ζημια συνεχεια και παντα την ιδια, χαλαει το λαστιχο του μεγαφωνου.
Δυστυχώς δεν έχουν φτιαχτεί. Ήμουν φαντάρος 9 μήνες και έτσι το άφησα το θέμα. Η μεγαφωνική μπορεί να τα κάνει, αλλά δυσκολεύεται να βρει ανταλλακτικές αναρτήσεις γι αυτά τα ηχεία... Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω;
αν δεις και εδω : http://forum.hardware.fr/hfr/VideoSo...t_134724_1.htm ειναι γενικο το προβλημα, τα εχω και εγω σε 2.1 και βλεπω οτι δεν ειναι για πολλα πολλα.. ισως να βρεις καποιο μεταχηρισμενο ητε το 5100 ητε το 2100 και να αντικαταστησεις τα μεγαφωνα , τιποτα αλλο δεν θα συμφερει
Αν βρεθούν αναρτήσεις που το μεγεθος να είναι το σωστό λογικά θα λυθεί το πρόβλημα. Επειδή αυτές οι αναρτήσεις δεν είναι της Altec Lansing δε θα είναι υποψήφιες να σκιστούν για αρκετό καιρό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πού και πώς να ψάξω για συμβατές αναρτήσεις. Έβαλα τους κωδικούς που έχουν γραμμένα πάνω τους τα ηχεία στο ebay και δε βρήκε τίποτα...