Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
300ml παραφλού λίγο δεν είναι? ... μια φορά που χρειάστηκε να βάλω 1,5 λίτρο έβαλα ... και πέρα από την συμπλήρωση του παραφλού αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εντάξει ... θα πρέπει να συμπληρώσεις και τόσο νερό όσο να φουλάρει μέχρι την τάπα και να περιμένεις για λίγο ακόμη μήπως ξανακατεβεί και να συμπληρώσεις και πάλι μέχρι να μην κατεβαίνει στάθμη.

για την "σκιά" μια περίπτωση είναι να πάνε πιο πίσω ... αλλά εκεί θα κερδίσεις 1 ώρα παραπάνω . Οι μαστόροι για να κάνουν τέτοια μεταλλική κατασκευή ώστε να το σηκώσεις μέχρι και το ύψος του δώματος που φαίνεται στην φωτό , θα σου τινάξουν την "σκιά σου" ...
Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου 2 (Γ) γάμμα σίδερα και να τα ακουμπήσεις στο πλάι στο δώμα μέχρι και την σκεπή και δυο οριζόντια σίδερα για να ενωθούν τα 2 (Γ) και το άλλο οριζόντιο σίδερο να βιδωθεί γερά στο πλάι του δώματος . και τα 2 πόδια της κατασκευής βίδωμα στο πάτωμα
Επίσης τα πάνελ τα περίμενα πιο μαύρα και σκουρόχρωμα με ματ μαύρο .... για να τραβάνε καλύτερα .. σαν γκρί μου φαίνονται περισσότερο.

το 300ml μην το δένετε, το ειπα υπολογίζοντας με το μάτι, έβαλα από ένα μπιτονάκι στο μέγεθος αυτών που έχουν απιονισμένο νερο (μίγμα παραφλού με απιονισμένο νερό που μου ειχε φτιάξει ο μηχανικός για να συμπληρώνω στο αυτοκίνητο αν χρειαστεί - απο τα παραφλού που θελουν αραίωση). Είχε περίπου το 1/3 από το μπιτονάκι και έβαλα πάνω από το μισό της ποσότητας αυτής. Δεν ξέρω πόσα λίτρα έιναι το μπιτονάκι για να υπολογίσω ακριβώς, anyway..

Το δώμα είναι χτισμένο με άλφαμπλόκ και δεν είναι για να κρατήσει βάρη... καλή ιδέα πάντως έτσι όπως το θέτεις.. Τα πάνελ είναι όντως λίγο γκρι.. ο θερμοσίφωνας είναι παλιός και δεν είναι ότι καλύτερο.. γι αυτό σκεφτόμουν να έπαιρνα έναν καινούργιο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια και επίστρωση τιτανίου κτλ από τους μοντέρνους που έχουν απόδοση υπο σκιά.. αλλά άν μπορουσα να αποφύγω και την σκιά ακόμα καλύτερα.. αλλά hi-tech θερμοσίφωνας, μεταλλικές κατασκευές.. θα ξεφύγει πολύ το κόστος ρε γμτ..