Ευχαριστώ φίλε Κώστα για τη βοήθεια. Είσαι κατατοπιστικότατος
Ελπίζω να παίσω σε "γάτο" τεχνικό και να μου βάλει τη σωστή ποσότητα ψυκτικό ώστε να μην έχω προβλήματα μετά.
Ευχαριστώ φίλε Κώστα για τη βοήθεια. Είσαι κατατοπιστικότατος
Ελπίζω να παίσω σε "γάτο" τεχνικό και να μου βάλει τη σωστή ποσότητα ψυκτικό ώστε να μην έχω προβλήματα μετά.
Ήρθε ο τεχνικός ο οποίος επιβεβαίωσε ότι αυτό που ακούω είναι η απόψυξη και όχι κάτι άλλο. Έκανε service στο κλιματιστικό και τώρα έχει καλύτερη απόδοση. Εβαλε μανόμετρο για να μετρήσει πίεση (το γύρισε να δουλεύει σε ψύξη) και μέτρησε 110. Μου είπε πως αφού είναι πάνω από 100 τότε είναι ΟΚ από φρέον και δεν θέλει συμπλήρωμα.
Δικαιολόγησε την συχνότητα των αποψύξεων γιατί δεν παίρνει αέρα σωστά η εξωτερική μονάδα λόγο περιορισμένου χώρου (τοίχος, τέντα κ.τ.λ.).
Πολύ σωστό αυτό... Αν η μονάδα δεν παίρνει φρέσκο αέρα δημιουργούνται διάφορα προβλήματα.
Δεν υπάρχει δυνατότητα να σηκώσεις τη τέντα? Έτσι κι αλλιώς αν κατεβάζεις τη τέντα για να είναι πιο ζεστό το σπίτι και να μην εκτίθεται σε αέρα, χειρότερα είναι, διότι η μονάδα ψύχει τοπικά τον αέρα σε θερμοκρασίες κάτω από του περιβάλλοντος![]()
Λίγο το service, λίγο που σήκωσα τη τέντα... όλα είναι μια χαρά τώρα. Το κλιματιστικό έχει καλή απόδοση χωρίς να κάνει αποψύξεις όπως πριν.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια![]()