-
εχει ενα κουμπι θερμοκρασιας που οταν το πατας δουλευει με θερμκρασια 65 βαθμων (τοτε χλιαινει το νερο).οταν ειναι απατητο δουλευει στους 50 βαθμους.υπαρχει περιπτωση να φταιει ο πρεσοστατης;;
-
-
Για τον πρεσοστάτη δεν ξέρω γιατί δεν είμαι παρόν εκεί να δω τα βηματικά συμβάντα της λειτουργίας του. αλλά και θεωρώ απίθανο να είναι από εκεί γιατί η δουλειά που κάνει είναι να ελέγχει την στάθμη του νερού και κατόπιν να ωθεί το πρόγραμμα στην συνέχιση της πορείας του , η αντίσταση για την θερμοκρασία λογικά θα ενεργοποιηθεί μέσω του (τρεξίματος) του προγράμματος και όχι άμεσα δια μέσου του πρεσοστάτη .... αλλά ο πρεσοστάτης παίζει δευτερεύοντα ρόλο.
Μην θεωρείς την αντίσταση στο απόλυτο "καλή" παρόλο και αν την ακούς να λειτουργεί. την ωμομέτρησες ? να δεις αν συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά ισχύος της σε watt? ή να βάλεις μια αμπεροτσιμπίδα την ώρα της λειτουργίας της να δεις αν ανταποκρίνεται στην απόδοση της? ... αλλά και στον χρόνο που χρειάζεται για να ζεστάνει?
-
-
δεν την εχω μετρησει αλλα συνδεοντας τη στα 220 ζεματαει αμεσωσ μεσα σε 20 δευτερα(δοκιμη εκτος νερου).τι αλλο;;
-
-
μήπως το νερό που παίρνει είναι λίγο? . και η μισή αντίσταση είναι εκτός νερού? έκανες έλεγχο αν αφού σταματήσει να παίρνει νερό , είναι η τελική στάθμη του νερού εκεί που πρέπει? αν είναι λιγότερο το νερό τότε ναι μπορεί να φταίει και ο πρεσοστάτης
-
-
οχι δεν εχω προβλημα με τη σταθμη ειναι κανονικη.αυτο που κανει ειναι οτι το προγραμμα (γιατι ενα εχει) τελειωνει πολυ γρηγορα.
-
-
Το πλυντηριο ειναι με προγραμματιστη?
Θα ελεγα να ξαναδεις το post #2 ειναι το πιο πιθανο.
Ο θερμοστατης ειναι αυτος .150IG10.jpg
Τα καλωδια που εχει ειναι το ιδιο παχος με τα καλωδια της αντιστασης ή ειναι πιο λεπτα.
-
-
με προγραμματιστη ειναι και ο εχει θερμοστατη επαφης με 4 επαφες οχι αυτον που μου δειχνεις.http://www.eaparts.gr/images/temp/27.03.20.10a.jpg
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης