το σασί είναι το ΑΕ6Β και η βλάβη είναι στο μικρό το πλακετάκι M BOARD πρέπει να έχει ψυχρή εάν είσαι τυχερός
14blinks=m board
το σασί είναι το ΑΕ6Β και η βλάβη είναι στο μικρό το πλακετάκι M BOARD πρέπει να έχει ψυχρή εάν είσαι τυχερός
14blinks=m board
το έβγαλα και το ζέστανα με το πιστολάκι μαλλιών για αρχή αλλα τίποτα τα ίδια , μέτρησα ξανα τον μεγάλο πυκνωτή
του τροφ. που με φαίνεται λίγο φουσκομένος και μου δίνει μέχρι 100 περίπου volt , περιμένω ένας φίλος να μου δώσει ένα αλλο πολύμετρο να ξαναμετρήσω .
να δοκιμάσω και με πιστόλι θερμού αέρα ? (είπα να αρχίσω μαλακά με τον μαλλιών και να το αφήσω σαν δεύτερη επιλογή)
δεν μπορώ να καταλάβω τι ψάχνεις;
μην με παρεξηγηθείς προσπάθησα να δώ μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα βάση γνώσεων που έχω απο σε πρόβλημα ψυχρής κόλλησης σε πλακέτα Laptop, απο εκει και πέρα είμαι σε αναζήτηση τις πλακέτας , αν έχεις υπόψιν που να απευθυνθώ για το ανταλλακτικό (και μία ενδεικτική τιμή ) θα σου ήμουν υπόχρεος (αύριο θα επικοιν. και με τι sony φυσικά)
ευχαριστώ και πάλι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη passer07 : 16-11-12 στις 00:39
Φίλε Παναγιωτη καλημέρα και από ΄μενα. Την σωστή απάντηση σου την έδωσε ο κος Νίκος. Με πολυ προσοχή πέρασε με το κολητήρι όλα τα ποδαράκια των IC της M BOARD καθως και ολα τα τρυπαλάκια και οσα δεν έχουν κοληση.Χρειάζεσαι πολύ λεπτή μύτη, flux υγρό, λεπτή κόληση και υπομονή.
Καλή τύχη.