ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΑ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΝΟΩ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ..
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΑ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΝΟΩ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ..
χωρίς τίτλο.JPG
αφού το καθαρίσεις ΄(το φιλτράκι που έχει μέσα η βαλβίδα) και ελέγξεις ότι έχεις καλή ροή σε όλο το λάστιχο της παροχής νερού (το δοκιμάζεις στο τέλος έχοντας την πλευρά προς την βρύση βιδωμένη και ελεύθερη την πλευρά της βαλβίδας ) μέσα σε κάποιον προσωρινό κουβά .... και ανοίγεις την βρύση για να δεις ότι πράγματι τρέχει το νερό με πλήρη πίεση .
Αν τρέχει με πλήρη πίεση τότε καθαρίζεις το φιλτράκι που έχει μέσα η βαλβίδα .... αυτό θα το βγάλεις με μια πένσα (θα δεις ότι βγαίνει τραβώντας το απλά με την πένσα προς τα έξω .... το καθαρίζεις και το ξαναβάζεις)
Αν και πάλι δεις ότι δεν τρέχει το νερό με ορμή μέσα στην θήκη της σαπουνοθήκης τότε κάπου είναι βουλωμένη η σαπουνοθήκη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΛΟ!
ΤΟ ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΣΩΣΤΑ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ.Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΠΕΝΣΑ?
Δες αυτό το βίντεο ... δεν είναι για το δικό σου μοντέλο αλλά έχει το ίδιο νόημα στου τι πρέπει να κάνεις για να κοιτάξεις και να καθαρίσεις το φίλτρο της βαλβίδας
http://www.youtube.com/watch?v=mXdqVmxiirs
ΑΝΟΙΞΑ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ?ΕΧΩ ΠΕΝΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ.ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΟ ΔΕΝ ΕΧΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ..
ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗ ΣΤΕΛΝΩ!
ΞΕΘΑΨΑ ΕΝΑ ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ..ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΑΚΡΕΣ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΣΥΝ ΤΗ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΡΤΥΠΑΝΤΙΚΟΥ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ.ΑΝ ΔΕΝ....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Μου ειπε μια φιλη να βαλω στη σαπουνοθηκη βραστο νερο με ξυδι για τα αλατα και πως ειδε διαφορα.δε μπορω ομως να καταλαβω πώς εγινε αυτο απο τη στιγμη που οταν αρχισει η πλυση μπαινει κρυο νερο.εκανα για λιγο μια πλυση αλλα διαφορά στη ροη εντος σαπουνοθηκης δεν ειδα[IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image001.gif[/IMG]βαλαμε ηλιακο σημερα,ρωτησα το μαστορα και ειπε η πιεση του νερου ειναι μια χαρα.τι φταιει πια...?ευχαριστω και παλι!