Σε ευχαριστω πολυ. Το σκεφτηκα και εγω κατοπιν εορτης, θεωρωντας οτι φαινονται.. ομως επειδη προσφατα εχω περασει σε windows 8 το μηχανημα ειναι ακομα αδειο και δεν εχω editor!... Ομως οπως ειχα διαβασει στο ρωσικο site μια σειρα απο την LG υπεφερε απο ψυχρες στα ρελε ελεγχου του μοτερ.. και αυτα ειναι τρια οπως φαινονται στην πρωτη φωτο και ηθελαν περασμα ΟΛΕΣ οι κολλησεις των επαφων τους (3 στο καθενα)... Ομως και ο πυκνωτης ηταν στον 'αερα' παρα την αλλαγη χωρητικοτητας του!... Υποθετω οτι επειδη τα σημεια ΙΣΧΥΟΣ στην πλακετα ειναι ενισχυμενα με δακτυλιους μεταλλικους, εκει επεσε πολυ λιγη ποσοτητα κολλησης, οποτε πιθανως και σε αλλα σημεια οπου εχει δηλαδη αυτους τους δακτυλιους να εχει ή να κινδυνευει να εμφανισει το ιδιο προβλημα... αλλα τωρα που το μαθαμε...!! χ α χα χαΑν παλι εννοεις πως να διακρινεις μια ψυχρη κολληση, ειναι σχετικα ευκολο... αν προκειται για παλιες κολλησεις με μολυβδο θα εχουν 'θολη' οψη εναντι των σωστων που ειναι γυαλιστερες, ενω γυρω απο την ακιδα του εξαρτηματος φαινεται μια κυκλικη ρωγμη ή και κενο/κοψιμο αν ειναι εκτεταμενη η ζημια... Αν οι κολλησεις ειναι lead-free τοτε εξαιρειται το πρωτο χαρακτηριστικο μιας και ολες εχουν την ιδια θολη οψη οποτε ψαχνεις μονο για ρωγμες κενα στην επιφανεια τους... IMG_0014.jpg (Υ.Γ. ξεχασα τον editor των windows! xa xa ok)

Αν παλι εννοεις πως να διακρινεις μια ψυχρη κολληση, ειναι σχετικα ευκολο... αν προκειται για παλιες κολλησεις με μολυβδο θα εχουν 'θολη' οψη εναντι των σωστων που ειναι γυαλιστερες, ενω γυρω απο την ακιδα του εξαρτηματος φαινεται μια κυκλικη ρωγμη ή και κενο/κοψιμο αν ειναι εκτεταμενη η ζημια... Αν οι κολλησεις ειναι lead-free τοτε εξαιρειται το πρωτο χαρακτηριστικο μιας και ολες εχουν την ιδια θολη οψη οποτε ψαχνεις μονο για ρωγμες κενα στην επιφανεια τους...
Απάντηση με παράθεση