Φίλε μου συγχαρητήρια για το θέμα.Μια παράκληση...Αν μπορείς να σημειώσεις επάνω στην φωτό με βελάκια που είχες ψυχρές κολήσεις για να μαθαίνουμε και εμείς οι αρχάριοι να τις διακρίνουμε,
Ευχαριστώ
Φίλε μου συγχαρητήρια για το θέμα.Μια παράκληση...Αν μπορείς να σημειώσεις επάνω στην φωτό με βελάκια που είχες ψυχρές κολήσεις για να μαθαίνουμε και εμείς οι αρχάριοι να τις διακρίνουμε,
Ευχαριστώ
Σε ευχαριστω πολυ. Το σκεφτηκα και εγω κατοπιν εορτης, θεωρωντας οτι φαινονται.. ομως επειδη προσφατα εχω περασει σε windows 8 το μηχανημα ειναι ακομα αδειο και δεν εχω editor!... Ομως οπως ειχα διαβασει στο ρωσικο site μια σειρα απο την LG υπεφερε απο ψυχρες στα ρελε ελεγχου του μοτερ.. και αυτα ειναι τρια οπως φαινονται στην πρωτη φωτο και ηθελαν περασμα ΟΛΕΣ οι κολλησεις των επαφων τους (3 στο καθενα)... Ομως και ο πυκνωτης ηταν στον 'αερα' παρα την αλλαγη χωρητικοτητας του!... Υποθετω οτι επειδη τα σημεια ΙΣΧΥΟΣ στην πλακετα ειναι ενισχυμενα με δακτυλιους μεταλλικους, εκει επεσε πολυ λιγη ποσοτητα κολλησης, οποτε πιθανως και σε αλλα σημεια οπου εχει δηλαδη αυτους τους δακτυλιους να εχει ή να κινδυνευει να εμφανισει το ιδιο προβλημα... αλλα τωρα που το μαθαμε...!! χ α χα χαΑν παλι εννοεις πως να διακρινεις μια ψυχρη κολληση, ειναι σχετικα ευκολο... αν προκειται για παλιες κολλησεις με μολυβδο θα εχουν 'θολη' οψη εναντι των σωστων που ειναι γυαλιστερες, ενω γυρω απο την ακιδα του εξαρτηματος φαινεται μια κυκλικη ρωγμη ή και κενο/κοψιμο αν ειναι εκτεταμενη η ζημια... Αν οι κολλησεις ειναι lead-free τοτε εξαιρειται το πρωτο χαρακτηριστικο μιας και ολες εχουν την ιδια θολη οψη οποτε ψαχνεις μονο για ρωγμες κενα στην επιφανεια τους... IMG_0014.jpg (Υ.Γ. ξεχασα τον editor των windows! xa xa ok)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gsfakian : 18-10-12 στις 14:01
liontas (18-10-12)
Παιδιά γεια σας,
Ειμαι ο Μανος που ανοιξα το θέμα, ξανά κοντά σας μετά απο καιρό ...
Απο οτι βλέπω δέν λέει να κλείσει ...καταραμένο LG !
Θα σας στείλω το βραδάκι νεότερο μήνυμα σχετικά με την συνέχεια της ιστρίας...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ LG Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΜΑΝΟΣ, GSFAKIAN). ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ LG ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
αν και ειναι πολυ παλιο το θεμα, το σφαλμα του ειναι το UE ή κολλημα χρονου, το λενε και οι οδηγιες χρηστη. ανισοκατανομη φορτιου στον καδο και ανομοιογενεια των ρουχων! ηπαρχει αισθητιρας 3D πανω στον καδο και σταματαει την τελευταια φαση του κυκλου που ειναι το στυψιμο.
τα γυριζει να τα φερει παλι σε σε σωστη θεση και ξανα προσπαθει να στιψει.
το προβλημα λυνετε με τους εξης ελενχους:
1.το πλυντηριο σταθερο στα ποδια του και να μην κουνιετε. αν παλι UE
2.δοκιμη με ομοιογενη ρουχα. αν παλι UE
3. αλλαγη αμορτισερ. αν παλι UE
4. αλλαγη πλακετας!!!
ο αισθητηρας 3D δεν εχει τυχει να φταιει