-
Γιώργο σε ευχαριστώ ,αυτό το manual το έχω κατεβάσει ήδη ,αλλά όπως λες δεν έχει το psu.
Το πρόβλημα όμως ,κατά 99,99% είναι από την main board .Έκανα εκ νέου μετρήσεις και πάλι διαπιοστώνω ότι ,εφόσον η εντολή, στο αντίστοιχο pin της φίσας του psu, γίνει power off,τότε στην φίσα υπάρχουν μόνο τα 5 V ( όχι και τα 12 V όπως λάθος αναφέρω στο ποστ# 3 ) και κόβονται όλες οι άλλες τάσεις ( 12 V, 16.5 V, 24 V ).
Μόλις όμως γίνει αυτό,ξαφνικά ( μεσολαβούν 2-3 δευτερόλεπτα από την στιγμή που δώθηκε η εντολή power off ) ,η αντίστοιχη εντολή αλλάζει κατάσταση και ξαναγίνεται power on ,χωρίς να έχει πατηθεί κάποιο κουμπί όυτε από το remote control ,αλλά ούτε και πάνω από την TV.
Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ,το πρόβλημα μάλλον είναι στο κεντρικό επεξαργαστή της main board,οπότε λογικά πάει για αντικατάσταση η main board.
Ίσως βέβαια ,κάποιος φίλος να έχει να μου προτείνει κάτι άλλο, ή κάποια άλλη γνώμη, ή να γνωρίζει κάποιο tip για την συγκεκριμένη περίπτωση,ή έστω να μου υποδείξει κάποιον αξιόπιστο προμηθευτή, για να αγοράσω την main board, ( εννοείται αν συμφέρει ).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης