Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ωρες ωρες αισθανομαι λιγο καπως ...ανεβαζω ενα αρθρο το οποιο θελει μιση ωρα να γραφτει περιεχει τοσες πληροφοριες και παιρνει μια απαντηση μετα απο ενα μηνα ..... Δεν ειναι και τοσο ωραιο ....
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΤΩΝΗΣ
    Περιοχή
    Λακωνια

Προεπιλογή

Αληθεια Σακη τι εχεις ακουσει για τους τελικους της Ram audio? Διοτι εχω ενα που θελει Retransistoring (κατα το δικο σου recapping) αφου στα 28 εξοδου που διαθετει εχουν αλλαχθει αρκετα με αντιστοιχιες κ.λ.π. Οι προστασιες του παντως οπως και η εξοδος λειτουργει κανονικα.Στα τρανζιστορ γινεται το αλαλουμ.Το μοντελο ειναι BUX 2.0. Οποια πληροφορια δεκτη.thanks in advance....

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

αλλαγη ολα με αυθεντικα ... εξαιρετικα μηχανηματα και κατα την αποψη μου αξιζει την επενδυση ...

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΤΩΝΗΣ
    Περιοχή
    Λακωνια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωρες ωρες αισθανομαι λιγο καπως ...ανεβαζω ενα αρθρο το οποιο θελει μιση ωρα να γραφτει περιεχει τοσες πληροφοριες και παιρνει μια απαντηση μετα απο ενα μηνα ..... Δεν ειναι και τοσο ωραιο ....
    Οι σημαντικες και χχρησιμες πληροφοριες δεν χανονται ποτε και βρισκουν δρομο προς αυτους που θελουν να τις εκμεταλλευτουν προς οφελος τους.Να προσθεσω οτι οι προστασιες και ειδικα οι σωστες προστασιες κοστιζουν αρκετα στους κατασκευαστες και γι'αυτο αλλοι κανουν οικονομιες και αλλοι οχι.

Το avatar του χρήστη sakisr
    Μέλος
    Όνομα
    Σάκης
    Περιοχή
    ΚΑΒΑΛΑ

Προεπιλογή

Νασαι σιγουρος οτι ολα σου τα ποσταρισματα αργα ή γρηγορα θα διαβαστουν!Απλα αν δε παρακολουθουμε συχνα το φορουμ χανονται και τα ξαναβρισκουμε οταν κανουμε αναζητηση για καποια επισκευη.
    Παντως εισαι μια κινητη εγκυκλοπαιδεια και πολλες φορες εχω μαθει πραγματα που σε αλλους τους ρωτας και δε τα λενε...Ευχαριστω!

Το avatar του χρήστη geostrom
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Μιας και το έφερε στο προσκήνιο ο Σάκης (sakisr) θα ηθελα να πω με την σειρα μου ενα μεγάλο ευχαριστω και μπράβο στον άλλο Σακη του φόρουμ (east electronics) που με την συμβολή του τα γραφόμενα του και τα post του μου έχει δώσει πολλά και σαν τροφή για μελέτη και σαν γνώση , μπορεί να μην συμμετέχουν πολλοί σε ενα θέμα αλλα πάρα πολλοί περνούν απο ενα θέμα , και αυτο δεν το λέει ενας αρχάριος αλλα ένας επαγγελματιας ηχολήπτης και P.A.τζης με 25 χρόνια εμπειριας στο χορο αλλα και συναναστροφης με αλλους τεχνικούς απο <<μεγάλες>> εταιριες του χώρου ,θα θεωρώ τον εαυτό μου πάντα ώμος διδασκόμενο σε αυτό το χώρο και άνθρωποι όπως τον Σακη συμβάλουν πάντα θετικά .

Παρόμοια Θέματα

1. 7" LCD Car DVD Player
    από timnos στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-15, 17:32
  2. "Contact Service" σε Νοkia 3310
    από D-NAME στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-13, 13:41
  3. next tv 32"
    από nikoskosm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 17