Τις περισσότερες φορές που πέφτει η ψύξη, ο χρήστης απλά το βάζει στο "MAX" και αν κάτι δεν πάει καλά το ψυγείο πιάνει πάγο. Αν υποθέσουμε ότι με τις ενέργειές σου το ψυγείο θα επανέλθει, ξεκινάμε πάλι από "NORMAL" ψύξη ρυθμίζοντας τα κουμπιά στο "2" ή ότι άλλο γράφει λ.χ. "Μ"edium ή "N"ormal. Χρειάζονται αρκετές ώρες για να πάρει καλή ψύξη όλο το ψυγείο, το φορτώνεις σιγά σιγά.
Ο χρονοδιακόπτης είναι αυτό το λευκό κουτί (πίσω) με το μαύρο πλαστικό βιδάκι που περιστρέφεται από εσωτερικό μοτέρ. Μπορείς να το περιστρέψεις δεξιόστροφα με το δάκτυλο για να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο λειτουργίας (μη τυχόν και σταματήσει για απόψυξη μετά από λίγο).
Ολες οι οδηγίες μου είναι για "απλή βλάβη" που δεν θα ξεβιδώσεις τίποτα! Αν πρόκειται για "πραγματική βλάβη" θα σου πουν οι τεχνικοί τα υπόλοιπα.
gV
Υ.Γ. Ευχαριστώ Αρη, δεν γνώριζα τον τεχνικό όρο!