Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

παιδια τι γινεται με την εν λογω τηλεοραση? εχω την sony KV-29FX30Ε και παρουσιασε προσφατα προβλημα. ανοιγει με δυσκολια. οταν λεω με δυσκολια θα πρεπει να την ανοιξω κλεισω πολλες φορες απο το τηλεχειριστηριο για να ξεκινησει. δεν ειναι προβλημα τηλεχειριστηριου (τσεκαρισμενο) και οταν προσπαθει να ανοιξει και δεν ανοιγει αναβοσβηνει το led αρκετες φορες. εχει κανεις καμμια ιδεα τι γινεται? ευχαριστω.

Το avatar του χρήστη papkir
    Μέλος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

παιδια κι εγω το ακριβως ιδιο προβλημα εχω με την kv25xsd, ποσταρα και παλαιοτερα αλλα δεν βρηκα λυση
    η καλλιτερη ανακυκλωση ειναι η επισκευη

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NikosSf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε όλους,

Εχω μία SONY KV-29FQ75D με διπλό δέκτη η οποία παρουσιάζει το εξής: αφού την ανοίξω μετά από λίγη ώρα (όχι σταθερή) και ενώ δείχνει μια χαρά ξαφνικά κλείνει και το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει 5 φορές. Πήρα τηλέφωνο ένα εξουσιοδοτημένο της sony και μου είπε ότι είναι οθόνη και θα μου κοστίσει περίπου 600 ευρώ !!!!!!!. Γενικά ήταν λίγο επιθετικός ο κύριος αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Εψαξα στο ιντερνετ και από όσο κατάλαβα η βλάβη σε καμία περίπτωση δεν φτάνει αυτό το ποσό και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι οθόνη.

Δεν είμαι τεχνικός και μάλλον δε μπορώ να την φτιάξω μόνος μου. Επειδή δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα θα ήθελα την γνώμη σας για τό τι μπορεί να είναι το πρόβλημα και πόσο εκτιμάτε ότι μπορεί να είναι το κόστος.

Αν υπάρχει και κάποιος τεχνικός/ μαγαζί που μπορείτε να μου προτείνετε θα ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Νικος

δέν έχει πρόβλημα η οθόνη να την πάς σε εργαστήριο να την φτιάξεις

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια τι γινεται με την εν λογω τηλεοραση? εχω την sony KV-29FX30Ε και παρουσιασε προσφατα προβλημα. ανοιγει με δυσκολια. οταν λεω με δυσκολια θα πρεπει να την ανοιξω κλεισω πολλες φορες απο το τηλεχειριστηριο για να ξεκινησει. δεν ειναι προβλημα τηλεχειριστηριου (τσεκαρισμενο) και οταν προσπαθει να ανοιξει και δεν ανοιγει αναβοσβηνει το led αρκετες φορες. εχει κανεις καμμια ιδεα τι γινεται? ευχαριστω.

άλλαξε το mcz3001

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papkir Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια κι εγω το ακριβως ιδιο προβλημα εχω με την kv25xsd, ποσταρα και παλαιοτερα αλλα δεν βρηκα λυση
    δέν μας λες ποιό σύμπτωμα

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

Αρχικό μήνυμα από xsterg παιδια τι γινεται με την εν λογω τηλεοραση? εχω την sony KV-29FX30Ε και παρουσιασε προσφατα προβλημα. ανοιγει με δυσκολια. οταν λεω με δυσκολια θα πρεπει να την ανοιξω κλεισω πολλες φορες απο το τηλεχειριστηριο για να ξεκινησει. δεν ειναι προβλημα τηλεχειριστηριου (τσεκαρισμενο) και οταν προσπαθει να ανοιξει και δεν ανοιγει αναβοσβηνει το led αρκετες φορες. εχει κανεις καμμια ιδεα τι γινεται? ευχαριστω.

άλλαξε το mcz3001

επανερχομαι παλι. αλλαξα το ρελλε που εχει μεσα και καποιο ρολο εχει στην εκκινηση απο οτι καταλαβα. μεχρι στιγμης δουλευει αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα αν δεν περασουν 2-3 μερες. το προβλημα εμφανιζεται οταν μεινει κλειστη για ωρες (πχ ολο το βραδυ).

το mcz3001 τι ακριβως κανει; ειναι προγραμματιζομενο η οχι? το βρηκα στο ebay σε τιμες απο 2.
    να πω επισης οτι παρατηρησα οταν ξεκιναει για καποιο χρονικο διαστημα που δεν μπορω να το πω οτι περιοδικα αναβοσβηνει το led 11 φορες.
    ευχαριστω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xsterg : 10-09-12 στις 15:46

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχικό μήνυμα από xsterg παιδια τι γινεται με την εν λογω τηλεοραση? εχω την sony KV-29FX30Ε και παρουσιασε προσφατα προβλημα. ανοιγει με δυσκολια. οταν λεω με δυσκολια θα πρεπει να την ανοιξω κλεισω πολλες φορες απο το τηλεχειριστηριο για να ξεκινησει. δεν ειναι προβλημα τηλεχειριστηριου (τσεκαρισμενο) και οταν προσπαθει να ανοιξει και δεν ανοιγει αναβοσβηνει το led αρκετες φορες. εχει κανεις καμμια ιδεα τι γινεται? ευχαριστω.

άλλαξε το mcz3001

επανερχομαι παλι. αλλαξα το ρελλε που εχει μεσα και καποιο πολο εχει στην εκκινηση απο οτι καταλαβα. μεχρι στιγμης δουλευει αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα αν δεν περασουν 2-3 μερες. το προβλημα εμφανιζεται οταν μεινει κλειστη για ωρες (πχ ολο το βραδυ).

το mcz3001 τι ακριβως κανει; ειναι προγραμματιζομενο η οχι? το βρηκα στο ebay σε τιμες απο 2€.
    να πω επισης οτι παρατηρησα οταν ξεκιναει για καποιο χρονικο διαστημα που δεν μπορω να το πω οτι περιοδικα αναβοσβηνει το led 11 φορες.
    ευχαριστω.
    αυτό είναι άλλαξε το mcz3001
    δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω

Το avatar του χρήστη papkir
    Μέλος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

δέν μας λες ποιό σύμπτωμα[/QUOTE]
    η τηλεοραση αναβει , μετα απο λιγα λεπτα κλεινει η οθονη και αναβοσβηνει το led 5 φορες αργοτερα ποτε επανερχεται η εικονα ποτε οχι
    η καλλιτερη ανακυκλωση ειναι η επισκευη

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

εχω παραγγειλει το ολοκληρωμενο φιλε νικο. οταν ερθει και το βαλω θα σας πω τα αποτελεσματα. παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με ήχοσύστημα και ηχεία sony RX 110 AV
    από chris_20 στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-16, 15:48
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Πρόβλημα με Sony Ericsson W705
    από manolo στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-12, 22:11
  3. [DVD Player] Πρόβλημα με τροφοδοτικό απο dvd player SONY
    από furtune στο forum DVD/BD Player & Video
    Απαντήσεις: 0