Μην κάνεις reflow αλλά ξήλωσε τσιπάκι.
Μην βάλεις ρητίνη απλά γιατί όχι μόνο θα χάσεις τη δουλειά αλλά θα δυσκολέψεις και τον επόμενο που θα προσπαθήσει να το διορθώσει.
Μην κάνεις reflow αλλά ξήλωσε τσιπάκι.
Μην βάλεις ρητίνη απλά γιατί όχι μόνο θα χάσεις τη δουλειά αλλά θα δυσκολέψεις και τον επόμενο που θα προσπαθήσει να το διορθώσει.
900MHz-64GHz
Ναι απλά γιατί αν κάνεις reflow θα ξανά εμφανίσει τη βλάβη.
900MHz-64GHz
Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αξιοποίησης – επένδυσης χρημάτων (αν υπάρχουν στις μέρες μας) σε λάθος υλικά για την επισκευή μιας βλάβης και μάλλον με λάθος τρόπο.
Αυτό το λέω γενικά και όχι στον φίλο που ρωτάει για να μην παρεξηγηθώ κιόλας.
Δεν διαφωνώ και το έχουμε συζητήσει ξανα και ξανα στις παραπάνω γράμμες (αρκετα παραπάνω)...
αλλά... ότι πληρώνεις παίρνεις...
απο κει και πέρα ποια ρητίνη θα κάνει σωστότερη δουλειά για τυχον shocks... αν έχετε κάποια υπόψη σας ;...
Και 'γω είμαι υπέρ του reballing αλλά... εκτός ότι προβληματίζομαι κάθε φορά με διαφορετικά chipάκια και τρόπους δεν το πληρώνουν και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καταστροφής και της πλακέτας....
Μόνο το 20% των reflow αντέχει πάνω από 6μηνο... που σημαίνει ότι θα αντέξουν και χρόνια...
Το 50% επιστρέφουν στην 2η βδομάδα...
Επίσης πως βγαίνουν πλάστικά bondings (mοld cap bonding) ?
Και κανένα χημικό για αφαίρεση ρητίνης ;;;;
για σας παιδια και κάλως σας βρήκα..
εχει δουλέψει κανεις τον atten 858d?
και μια θερμοκρασία ανεξάρτητους preheater συσκευής εφόσον την έχουμε πετύχει γύρω στους 150 αν είμαστε οκ?
λοιπον τα νεα ειναι μιας και δεν απαντάει καποιος, θετικα..τον αγορασα τελικα και ολα μια χαρα..
το πρόβλημα μου ειναι οτι με το φιτίλι εκει λιγο τα κανο μπάχαλο..
ενώ ξεκολλά το τσιπακι κανονικα και το καθαρίζω μια χαρα ενω στο Motherboard μου γινεται τελειος χαλια ..(μεχρι που στο τελος το καιω..)
τι δεν κανω καλα ρε παιδες που εχετε το θεμα εσεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TONYGAL : 05-09-12 στις 11:08