τι εννοεις γωνια και βαρος;
και κατι ακομη μεσα εχει δυο λαμπες οι οποιες φωτιζουν μπροστα την φατσα αλλα αυτες δεν αναβουν τι μπορω να κανω;
για τον ενισχυτη μαλλον λες ετσι ; μαλλο εχουν καει η υπαρχει και εκει θεμα κολλησεων αν εχουν καει μετρα με το πολυμετρο τι ταση περνουν μαλλον 6v η 12v δεν ειμαι ομως σιγουρος και αγορασε αλλα να τα βαλεις
το βαρος το ρυθμιζεις απο τον βραχιωνα εχει πισω ενα περιστροφικο κομματι να στο πω ετσι και με αυτο ρυθμιζεις το βαρος που θα ασκειτε απο τον βραχιωνα στην κεφαλη για να διαβαζει τον δισκο
η γωνια ειναι η γωνια που χρειαζεται να εχει η κεφαλη σε σχεση με τον βραχιωνα και τον δισκο για να πεφτει σωστα στα αυλακια του δισκο
υπαρχει και η αντισταθμιση η οποια δεν αφηνει τον βραχιωνα να φευγη απο την πορεια του
στα γραφω απλοικα ισως καπιος αλλως εδω μεσα να στα πει καλυτερα οπως σου ειπα για το πικαπ δεν μπορω να βοηθησω δεν τα ξερω καλα
καποτε κυκλοφορουσαν και καποια κιτ για ρυθμισει καλων πικαπ
ααα οκ μηπως υπαρχει ενας οδηγος για να το ρυθμισω;
to equalizer πως συνδεται ξερεις;
γεια σου φιλε μου
σημερα τον ανοιξα για να δω γιατης λαμπες
ειδα για ψυχρες κολλησεις στης λαμπες αλλα τιποτα
μετα των βαζω πανω για να ακουσω λιγο μουσικη
των ανοιγω και μου κανει παρασιτα στα ηχεια δεν ακουω τιποτα και αν το βαλω σχεδον τερμα ακουω κατι
τι ειναι αυτο τωρα;
α και ταχτοποιησα λιγο και τα καλωδια
λες να εχει ξεκολησει κανενα;
δεν το ξερω αυτο πριν φταιξεις το προβλημα με τον επιλογεα επιαζε ;
ναι επαιζε μια χαρα και σημερα ειπα να τον ανοιξω για να δω για της λαμπες και τακτοποιησα τα καλωδια λιγο
το βαζω και μετα μου εγβαλε αυτο το προβλημα