Γεια σας , η δική μου πρόταση είναι (λίγο δύσκολο να επιτευχθεί ) το σημειώνω προκαταβολικά ... αλλά δεν χάνω και τίποτα να ρωτήσω.
Θα μπορούσε να γίνει π.χ. κάποιο μέλος του φόρουμ που ξεκινά ένα δικό του θέμα να γίνει (κατά κάποιον τρόπο μικρο-διαχειριστής πάνω στο δικό του θέμα που ανέπτυξε ?) .
Δηλαδή μέσα στο θέμα που συζητιέται στην πορεία , και από άλλα μέλη και διαγραφή κάποιον μηνυμάτων που ο (μικρο-διαχειριστής και δημιουργός του θέματος να μπορεί να διαγράψει τα μήνυματα ? ) που αυτός δεν θεωρεί ουσιαστικό να διαβαστεί και από τους υπόλοιπους ?
Κατά την γνώμη μου θα ήταν καλό να γίνει για τους εξής λόγους
1) Αν ο (δημιουργός του θέματος ) μπορεί να διαγράψει κάποια μηνύματα από κάποιους που δεν θεωρεί ουσιαστικό να διαβαστούν. Π.χ. δεν είναι λίγες οι φορές που σε μια συζήτηση μπαίνουν κάποιες "λογομαχίες" μεταξύ μελών. Που δεν προσφέρουν τίποτα πάνω στην ουσία του θέματος και γεμίζει με άπειρες και ανούσιες σελίδες πάνω στο θέμα .
2) Με αποτέλεσμα το κάθε επόμενο μέλος που θα μπει στο θέμα να μην "βρίσκει" το ζητούμενο και ουσιαστικό που ενδιαφέρεται ο ίδιος και να χάνει τον χρόνο του.
3) Ή αν θα μπορούσε να γίνει προσωρινή και πρόσκαιρη μεταφορά των απαντήσεων από τα άλλα μέλη στο συγκεκριμένο θέμα ... πρώτα στον "μικρο-διαχειριστή" .... Χωρίς να γίνει εκ τον προτέρων δημοσίευση και επίσημα στην ιστοσελίδα .... και εφόσον αυτός ο "μικρο - διαχειριστής" θεωρήσει ότι αξίζει να συμπεριληφθεί η απάντηση αυτή από άλλο μέλος , να δίνει το ΟΚ . Ευχαριστώ