Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

ΚΡΕΜΕΣ? Νυχτός η ημέρας? Θερμοαγώγιμη πάστα λέγεται
    Όταν λες ΓΡΑΣΑΡΑ τι εννοείς? Πώς γρασέρνουμε έναν ανεμιστήρα?

Υποψιάζομαι κι εγώ ότι κάτι παίχτηκε με την ψήκτρα, εντόπισες καθόλου από που βγαίνουν οι (πυκνιεε κανπνιεεε) καπνοί? Μήπως είναι απο το τροφοδοτικό?

Καλό θα ήταν να βγάλεις τα πάντα πάνω και να αφήσεις μόνο μητρική και να το ανάψεις για να δεις τι έγινε, αν πάνε όλα καλά τότε να προσθέσεις π.χ. τον δίσκο. Ένα ένα.
    Να δεις μηπως κάποιο καλώδιο ακουμπάει κάπου η αν η μητρική δεν είναι μονωμένη και ακουμπάει στο σασί κλπ.

Πάρτα ένα ένα και θα το βρεις σίγουρα.

Δημήτρη και οι WD ανάλογα με το μοντέλο δεν τα πάνε καλά, έχω έναν διαλυμένο δίπλα μου.
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη Γιώργος Φυσικός
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

ανάλογα το μοντέλο, αλλά και αυτό ακόμα παίζει. Η βασική ιδέα είναι μην αγοράζει κανείς τον μεγαλύτερο σκληρό απο εταιρία που μόλις τον έβγαλε.
    "Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραμάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυτές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη." - Γ. Γκιόλβας, για τα στοιχειώδη σωμάτια.

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον εννοεί αυτό που είχα γράψει για το γρασάρισμα το αξονα του ανεμιστήρα

Υποψιάζομαι κι εγώ ότι κάτι παίχτηκε με την ψήκτρα, εντόπισες καθόλου από που βγαίνουν οι (πυκνιεε κανπνιεεε) καπνοί? Μήπως είναι απο το τροφοδοτικό?

Καλό θα ήταν να βγάλεις τα πάντα πάνω και να αφήσεις μόνο μητρική και να το ανάψεις για να δεις τι έγινε, αν πάνε όλα καλά τότε να προσθέσεις π.χ. τον δίσκο. Ένα ένα.
    Να δεις μηπως κάποιο καλώδιο ακουμπάει κάπου η αν η μητρική δεν είναι μονωμένη και ακουμπάει στο σασί κλπ.

Δημήτρη και οι WD ανάλογα με το μοντέλο δεν τα πάνε καλά, έχω έναν διαλυμένο δίπλα μου.
    Από προσωπική εμπειρία τα λέω Κώστα-έχω 15 χρόνια δίσκους της και δε χάλασε ποτέ κανένας. Από φυσιλογική φθορά εννοώ, μιας και έκαψα έναν πέρσι από λάθος χειρισμό. Τώρα πώς τον διέλυσες το δικό σου και τι έγινε με αυτόν δεν ξέρω.
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

μόνος του χάλασε, δεν τον διέλυσε ο ίδιος.
    "Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραμάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυτές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη." - Γ. Γκιόλβας, για τα στοιχειώδη σωμάτια.

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ο συγκεκριμένος σε υπολογιστή φίλου που δούλευε πολλές ώρες. Ο δικός μου ο WD2500JB ακόμα κρατεί αλλά οκ.
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

εδώ η φράση “it works-don't touch it” έχει απόλυτο δίκιο....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

αν έχει ξεραθεί η πάστα, έχουνε βουλώσει οι ψύκτρες, έχουνε κολλήσει οι ανεμιστήρες, "it's not working."

Το avatar του χρήστη kostas640
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Βασικά πιστεύω οτι η μεγαλύτερη ζημιά έγινε όταν άλλαξες "κρέμα στα γραφικά" ... Βγάλε την κάρτα γραφικών και πάτα το power Να δεις άμα ξεκινήσει το pc. Να δεις άμα γυρνάνε τα ανεμιστιρακια σταθερά.

Το avatar του χρήστη Sixoremenos
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια μικρή παρατήρηση και κάποια ερωτήματα για τον φίλο μας:
    1. Ότι έχεις δίσκο seagate- είχα έναν 320 και με άφησε γεια πριν 2 χρόνια, καθόλου καλή εταιρία, οι δίσκοι τηςς είναι μη μου άπτου-τουλάχιστον οι εσωτερικοί. Δεύτε τελευταίον ασπασμόν αν δε σε δουλεύει, που ελπίζω να δουλεύει γτ μετά θα χρειαστεί να πας για ανάκτηση. Καλύτερα να πάρεις western digital.
    2. Τι ακριβώς έκανες εδω και έλιωσαν τα καλώδια;
    3. Μήπως η ψύκτρα βραχυκύκλωσε την πλακέτα του δίσκου;
    Και 4 μήπως το όλο θέμα σου έκανε ζημιά στο τροφοδοτικό; βάλτο σε άλλο υπολογιστή να δεις τι γίνεται.
    Τα καλώδια που έλιωσαν ήταν αυτά της ψήκτρας του σκληρού και μετά "άναψε" και ο σκληρός!Θα κοιτάξω και το τροφοδοτικό,αν και δεν νομίζω!

Χαχαχαχαχαχαχαχααχαχα αντιρυτιδική κιόλας! Όχι ότι και ότι.... Πέρα από την πλάκα το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα την πω πάστα ή κρέμα :Ρ.Πήρα ένα σπρέι που βρήκα και "ψέκασα" μέσα!Μετά κατάλαβα ότι έκανα βλακεία και πήρα το πιστολάκι να για φύγει το πολύ,και μετά τα καθάρισα όσο γινόταν με χαρτί!
    Αυτό θα κάνω..ένα ένα και ότι θέλει ας γίνει..! (Ήθελα να πάρω αυτή την εβδομάδα άλλη μια gpu για να κάνω Crossfire..Τρομάρα μου :Ρ)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KOKAR Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδώ η φράση “it works-don't touch it” έχει απόλυτο δίκιο....
    Πριν κάνεις κάτι το σκέφτεσαι αυτό....και συνήθως μετά από κάθε βλακεία κουτουλάς το κεφάλι σου στον τοίχο...δεν πειράζει,με το σκάλισμα μαθαίνεις :Ρ

Ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις!

Το avatar του χρήστη Sixoremenos
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Γιώργος Φυσικός Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχει ασφάλεια, αλλά είναι συνηθισμένο να έχει χαλάσει χωρίς να έχει καεί η ασφάλεια.
    Οχ κατάλαβα!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PATENTAS10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκίνα μόνο με τροφοδοτικό motherboard και μνήμες. Δες αν ανοίγει και μένει ανοιχτό, μετά πρόσθεσε την κάρτα γραφικών και δες πάλι αν ανοίγει και μένει ανοιχτό. Αν μένει ανοικτός δοκίμασε μια μια κάρτα και δες αν σε κάθε περίπτωση αν μένει ανοιχτό. Τελευταίο βάλε και το δίσκο σου επάνω και δες πάλι αν ανοίγει και μένει ανοιχτό. Έτσι θα εντοπίσεις τι φταίει συγκεκριμένα βήμα βήμα. Όπου κολήσει και δεν ανοίγει αντικατέστησε με καινούργιο ότι δεν σου δουλεύει.
    Α και τις μνήμες να τις βάζεις επάνω μια μια όχι όλες μαζί στο πρώτο βήμα που σου έγραψα.
    Κάντα και ενημέρωσε μας.
    Ελπίζω να βρω προκοπή :Ρ! Ευχαριστώ πάντως

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία