Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Neuraxia
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Βύρωνας

Προεπιλογή

Αν τα νήματα είναι ok δές αν πρίν απο την ανορθώτρια σου έχει αντίσταση σύρματος ( wirewound ) μάλλον αντιστοιχεί στις
    R1 R2 του σχεδίου σου , ίσως έχεις διακοπή εκεί .Ανέβασε και καμία φωτό ακόμα απο την πλακέτα .
    Εγώ είμαι Πόντιος, εσύ τι δικαιολογία έχεις?

Μέλος
    Όνομα
    Στάθης
    Περιοχή
    Ν.Ιωνία - Αθήνα

Προεπιλογή

Εδω φαίνεται η διάταξη των υλικώνb3x90u5.jpg
    DSC03374.jpg
    Το σημείο που θα έπρεπε να είναι το λαμπάκι και η NTC (στο μεταλικό πλαίσιο, δίπλα από το δίσκο του μεταβλητού)
    DSC03367.jpg
    DSC03368.jpg
    DSC03369.jpgDSC03370.jpg
    Λοιπόν καθαρίστηκε κάπως η πλακέτα, από κάτω είναι εντάξει. Πήρα ένα spray γενικής χρήσης όπως μου είπε ο πωλητής (contact cleaner, μου είπε ότι απλώς ψεκάζω και φεύγουν οι γλίτσες κλπ, το έκανα αλλά από την πλευρά των υλικών δεν έφυγε η γλίτσα, από κάτω η πλακετα άσπρισε. Με μπατονέτες, βαμβάκι, οινόπνευμα, παλιά οδοντόβουρτσα και μεγάλη υπομονή, με τα πολλά καθάρισε από κάτω...). Τώρα, ψάχνοντας σύμφωνα με τις οδηγίες σας, ωμομέτρησα τα νήματα και είναι οκ, ανακάλυψα όμως ότι στο τροφοδοτικό πριν τα νήματα, λείπει το L1 (λαμπάκι, προφανώς) και η αντίσταση R13 NTC με αποτέλεσμα τα 220V να φτάνουν μέχρι την άκρη της βάσης του λαμπτήρα.
    Το ερώτημα τώρα είναι τι λαμπάκι μπορώ να βάλω (τα στοιχεία στο σχέδιο είναι L1 - 8009 D - 07) και η αντίσταση είναι θερμίστορ; Τι μπορώ να βάλω;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PARKER : 06-06-12 στις 21:03 Αιτία: προσθήκη φωτογραφιών

Μέλος
    Όνομα
    Στάθης
    Περιοχή
    Ν.Ιωνία - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Neuraxia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τα νήματα είναι ok δές αν πρίν απο την ανορθώτρια σου έχει αντίσταση σύρματος ( wirewound ) μάλλον αντιστοιχεί στις
    R1 R2 του σχεδίου σου , ίσως έχεις διακοπή εκεί .Ανέβασε και καμία φωτό ακόμα απο την πλακέτα .
    DSC03372.jpgDSC03370.jpgDSC03371.jpg
    Διάφορες φάσεις καθαρισμού της πλακετας
    DSC033741.jpg και εδώ σημειώνω το σημείο που θα έπρεπε να είναι το λαμπάκι και η NTC.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας