έτσι όπως τον έχεις στην φωτογραφία δεν ταιριάζει με αυτόν που ήδη έχει. Ο ήδη υπάρχον είναι πιο ορθογώνιος και τα καλώδια μπαίνουν καρφωτά από πάνω.
Εκτός αν η φωτο γραφία δείχνει απλά έναν διακόπτη
έτσι όπως τον έχεις στην φωτογραφία δεν ταιριάζει με αυτόν που ήδη έχει. Ο ήδη υπάρχον είναι πιο ορθογώνιος και τα καλώδια μπαίνουν καρφωτά από πάνω.
Εκτός αν η φωτο γραφία δείχνει απλά έναν διακόπτη
Ακόμη ο ήδη υπάρχον είναι pop, (νομίζω έτσι λέγετε)
Η κουζινα σου εχει τρεις διακοπτες τους ιδιους
και ενα διαφορετικο για την διπλη εστια.
κουζίνας συνέχεια.
Η κουζίνα λοιπόν έχει τους 4 διακόπτες για τα 4 μάτια. Ο 1ος από δεξιά έχει διαβάθμιση μέχρι το 9 είναι για το μπροστα δεξιά μάτι που είναι το διπλό του καφέ. Οι άλλοι τρεις διακόπτες έχουν διαβάθμιση μέχρι το 3 και φαίνεται να είναι όλοι ίδιοι.
κουζίνας συνέχεια.
Η κουζίνα λοιπόν έχει τους 4 διακόπτες για τα 4 μάτια. Ο 1ος από δεξιά έχει διαβάθμιση μέχρι το 9 είναι για το μπροστα δεξιά μάτι που είναι το διπλό του καφέ. Οι άλλοι τρεις διακόπτες έχουν διαβάθμιση μέχρι το 3 και φαίνεται να είναι όλοι ίδιοι.
http://www.hlektronika.gr/forum/show...l=1#post522774
Το ιδιο δεν λεμε.
Ο 1ος απο δεξια δεν ειναι για την εστια που εχεις προβλημα
αλλαξε τον.
Ο 1ος λοιπόν από δεξιά διακόπτης που είναι για το διπλό μάτι (αυτό που είναι για τον καφέ) δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχει ο ένας από τους άλλους 3 (συγκεκριμένα ο 3ος από αριστερά ) που ελέγχει το πιο δυνατό μάτι.
Και το κλικ που ακούω και μετά σβήνει η μέσα αντίσταση ακούγεται από το μάτι.
Πήγα να το παραγγείλω αλλά ο τύπος στα μαγαζί άρχισε, και αν φταίει το μάτι, και αν φταίει το θερμικό του ματιού , και αν αυτό και αν εκείνο οπότε και με έκανε να κάνω πίσω και να μην τον παραγγείλω για να το ψάξω περισσότερο.
Οπότε λες ότι είναι σίγουρα ο διακόπτης?
Νομιζα οτι εχει προβλημα η διπλη εστια.
Αυτι ειναι η εστια της κουζινας.
Η αντισταση που εχω σημειωση πρεπει να μεινει σε λειτουργια.
ego1071433004001.jpg
Αν μεινει αυτη η αντισταση τοτε εχει προβλημα η εστια (ο θερμοστατικος διακοπτης της εστιας).
αυτό πιστευω κι εγω γιατί με το που είναι ανοικτή η μέσα αντίσταση (που εχεις σημειώσει) για 2 λεπτά ακούγεται 1 κλικ απο την εστία και κλείνει μόνο η μέσα, ενω η έξω παραμενει αναμένη.
Αυτός ο θερμοστατικός διακόπτης μπορεί να αλλάξει?
Οχι αλλαζει ολη η εστια.