Βρε Φιλλιπα την τελευταια φορα που αγορασα τετοιες ,εδω και δυο χρονια περιπου,απογοητευτηκα τελειως.
Ηταν περα για περα απαραδεκτες ευτυχως που ο πωλητης ,λογω του οτι ειμαι χρονια πελατης,δεχτηκε να τις παρει πισω.Μαλιστα ειχα παρει δυο ,για ενα διπλο deck,και ευτυχως που δεχτηκε.Μου ειπε μαλιστα ο ιδιος οτι εχει συνεχως παραπονα απο ολους τους πελατες.
Αλλα το προβλημα δεν αφορα μονο τον συγκεκριμενο τυπο.Πανε χρονια που σταματησα ν'αλλαζω κεφαλες εκτος και αν βρω γνησιες που να συμφερει.Παλια θυμαμαι αλλαζαμε σωρηδων χωρις κανενα προβλημα .Πηγαιναν τελεια ,απο ενα σημειο ομως και περα......αστα να πανε .Εξ'αλλου ακομα και με το ματι φαινεται η συνεχης υποβαθμιση της ποιοτητας κατασκευης.
καλησπερα γιαννης τρελος επιστημονας 108 fm
αν μπορέσεις να γυρισεις λιγο το ποτενσιόμετρο το μικρουλικο που υπαρχει πισω στο ματι,
πολυ ελαχιστα, θα παρει ζωη το ματακι τουλαχιστον για 1 χρονο
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους, οι πληροφοριες και η βοηθεια σας ειναι περα καθε προσδοκιας!
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
προσοχη σωστα σου ειπαν οτι 8 στις 10 κεφαλες που κυκλοφορουν για αυτο το μηχανημα ειναι ΓΤΠ η ΤΠΚ θελει πολυ προσοχη
Πρόκειται για την πιο πολυπληθή κεφαλή που έχω αλλάξει στη ζωή μου! Μόνο στην τελευταία αλλαγή αντιμετώπισα πρόβλημα: ο στρογγυλός δίσκος του spindle μοτέρ πάνω στον οποίο πατάει το CD όταν γυρνάει ήταν στραβοκατασκευασμένος, και όταν γύρναγε, έβρισκε στα ακίνητα τμήματα του μηχανισμού. Τον έβγαλα, έβαλα στην θέση του τον αντίστοιχο της χαλασμένης κεφαλής, και τέλος.
Δεν ξέρω αν το πρόβλημα στα καινούρια κομμάτια είναι γενικότερο...