Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Αν όντως φοράει CDM12.1 (είναι ισοδύναμη με τις VAM1201 και VAM1202) μη το σκέφτεσαι καθόλου, πάρε μια καινούρια (έχει γύρω στα 15€) και περιλαμβάνει και τα 2 μοτέρ.

2. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον FILMAN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ezizu (15-05-12), Phatt (15-05-12)

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όντως Φίλλιπε, το τσέκαρα, αυτή φοράει , και πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις για τις κεφαλές.Όντως έιναι αντίστοιχες μεταξύ τους και σαν εξάρτημα δεν είναι μόνο το οπτικό ( laser ),αλλά όλος ο μηχανισμός της κεφαλής, μαζί με τα 2 μοτέρ ( traverse motor και spindle motor ).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 15-05-12 στις 14:56

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ezizu για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Phatt (15-05-12)

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν όντως φοράει CDM12.1 (είναι ισοδύναμη με τις VAM1201 και VAM1202) μη το σκέφτεσαι καθόλου, πάρε μια καινούρια (έχει γύρω στα 15€) και περιλαμβάνει και τα 2 μοτέρ.
    Αυτα ειναι ωραιοτατες μαϊμουδες ,αν δεν θελετε να χασετε τα λεφτα σας μη τα εμπιστευεστε.

Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΘΥΜΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτα ειναι ωραιοτατες μαϊμουδες ,αν δεν θελετε να χασετε τα λεφτα σας μη τα εμπιστευεστε.
    Πίστεψέ με, όταν είναι καινούρια παίζουν πολύ καλύτερα από τις μαμίσιες μεν, γερασμένες δε κεφαλές...

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πίστεψέ με, όταν είναι καινούρια παίζουν πολύ καλύτερα από τις μαμίσιες μεν, γερασμένες δε κεφαλές...
    Βρε Φιλλιπα την τελευταια φορα που αγορασα τετοιες ,εδω και δυο χρονια περιπου,απογοητευτηκα τελειως.
    Ηταν περα για περα απαραδεκτες ευτυχως που ο πωλητης ,λογω του οτι ειμαι χρονια πελατης,δεχτηκε να τις παρει πισω.Μαλιστα ειχα παρει δυο ,για ενα διπλο deck,και ευτυχως που δεχτηκε.Μου ειπε μαλιστα ο ιδιος οτι εχει συνεχως παραπονα απο ολους τους πελατες.
    Αλλα το προβλημα δεν αφορα μονο τον συγκεκριμενο τυπο.Πανε χρονια που σταματησα ν'αλλαζω κεφαλες εκτος και αν βρω γνησιες που να συμφερει.Παλια θυμαμαι αλλαζαμε σωρηδων χωρις κανενα προβλημα .Πηγαιναν τελεια ,απο ενα σημειο ομως και περα......αστα να πανε .Εξ'αλλου ακομα και με το ματι φαινεται η συνεχης υποβαθμιση της ποιοτητας κατασκευης.

Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΘΥΜΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε Φιλλιπα την τελευταια φορα που αγορασα τετοιες ,εδω και δυο χρονια περιπου,απογοητευτηκα τελειως.
    Ηταν περα για περα απαραδεκτες ευτυχως που ο πωλητης ,λογω του οτι ειμαι χρονια πελατης,δεχτηκε να τις παρει πισω.Μαλιστα ειχα παρει δυο ,για ενα διπλο deck,και ευτυχως που δεχτηκε.Μου ειπε μαλιστα ο ιδιος οτι εχει συνεχως παραπονα απο ολους τους πελατες.
    Αλλα το προβλημα δεν αφορα μονο τον συγκεκριμενο τυπο.Πανε χρονια που σταματησα ν'αλλαζω κεφαλες εκτος και αν βρω γνησιες που να συμφερει.Παλια θυμαμαι αλλαζαμε σωρηδων χωρις κανενα προβλημα .Πηγαιναν τελεια ,απο ενα σημειο ομως και περα......αστα να πανε .Εξ'αλλου ακομα και με το ματι φαινεται η συνεχης υποβαθμιση της ποιοτητας κατασκευης.
    Πρόκειται για την πιο πολυπληθή κεφαλή που έχω αλλάξει στη ζωή μου! Μόνο στην τελευταία αλλαγή αντιμετώπισα πρόβλημα: ο στρογγυλός δίσκος του spindle μοτέρ πάνω στον οποίο πατάει το CD όταν γυρνάει ήταν στραβοκατασκευασμένος, και όταν γύρναγε, έβρισκε στα ακίνητα τμήματα του μηχανισμού. Τον έβγαλα, έβαλα στην θέση του τον αντίστοιχο της χαλασμένης κεφαλής, και τέλος.

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα στα καινούρια κομμάτια είναι γενικότερο...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας