Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PCMan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοείς ότι αν το ένα απο τα δύο νήματα είναι καμμένο, τότε αν έχω ballast με προθέρμανση, η λάμπα δεν θα ανάψει?
    εφόσον θέλει προθέρμανση και το νήμα (αντίσταση προθέρμανσης) είναι κομμένο πως θα προθερμανθεί ώστε να έρθει το αέριο σε κατάσταση ιονισμού;
    Αρα δεν θα ανάψει ή θα "παλέψει" πολύ το ballast μέχρι να καταφέρει να την ανάψει και πάντα με αμφίβολα αποτελέσματα.

Αυτή η προθέρμανση είναι η καθυστέρηση του ανάματος, το τρέμουλο μέχρι να ανάψει ή ο χρόνος που κάνει από τότε που την ανάβουμε μέχρι να ζεσταθεί και να αποδώσει το 100% της φωτεινότητας της?
    όχι δεν είναι αυτό, αλλά συμβαίνει τότε (μέχρι να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες για να ανάψει).

Άρα εννοείς ότι όλα τα απλά ballast είναι χωρίς προθέρμανση?
    τα απλά, αφήνουν ρεύμα να διαρρέει μέσα από τα νήματα και μέσω του στάρτερ για την προθέρμανση. Αρα τα απλά ballast γενικά έχουν προθέρμανση (π.χ. τα συνηθισμένα φωτιστικά με το πηνίο και το στάρτερ).
    Να τονίσω ότι δεν είναι όλα τα ηλεκτρονικά μπαλάστ χωρίς προθέρμανση, ούτε όλα τα απλά με προθέρμανση.
    Αν η λάμπα συνδέεται με δυο ακίδες (μια από κάθε πλευρά) τότε δεν χρησιμοποιείται προθέρμανση.

Δηλαδή απλό ballast έχει μέσα το φωτιστικό ασφαλείας?
    οχι

Γιατί δεν καταλαβαίνω τι μου λες? Είναι σαν να μου λες να λύσω γρίφους στα κινέζικα!
    Μένεις ετεξεταστέος! (στα κινέζικα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klik : 14-05-12 στις 18:16 Αιτία: επιπλέον επεξηγήσεις

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον klik για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (15-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία