Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 23 από 23

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

το πρόβλημα σου είναι στο κύκλωμα συγκράτησης της δέσμης το τσόκ που είναι L603=100μΗ είναι βραχκυκλωμένο την ίδια βλάβη την βγάζει και το 11ακ19 το θέμα είναι που θα το βρείς; κοστίζει 0.45€

2. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

dim3945 (29-08-12), supermanboy (06-04-12)

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κρητη

Προεπιλογή

νικος !! ο γκουρού της τηλεόρασης !!!!!! τώρα τα είπες όλα !! περιτο να σου πω ότι έχω χαζέψει με την απάντηση σου ,έχω ανοιχτό τον υπολογιστή και το έχω διαβάσει αρκετές φορές και δεν μπορώ να το χωνέψω , νικο ΔΕΚΑΠΕΝΕ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΑ !!!! γαμ το κέρατο μου , μη γελάς !! ο παλιός είναι αλλιώς !!

Το avatar του χρήστη bgin
    Μέλος
    Όνομα
    βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sv9gph Εμφάνιση μηνυμάτων
    νικος !! ο γκουρού της τηλεόρασης !!!!!! τώρα τα είπες όλα !! περιτο να σου πω ότι έχω χαζέψει με την απάντηση σου ,έχω ανοιχτό τον υπολογιστή και το έχω διαβάσει αρκετές φορές και δεν μπορώ να το χωνέψω , νικο ΔΕΚΑΠΕΝΕ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΑ !!!! γαμ το κέρατο μου , μη γελάς !! ο παλιός είναι αλλιώς !!

Γεια σας φιλαράκια,τελικά την τηλεόραση την έδωσα στον πελάτη,αυτό που παρατήρησα και ενημέρωσα τον πελάτη, είναι ότι όταν η εικόνα είναι τραβηγμένη στην πλευρά του σήματος του σταθμού και σβήσεις και ξανανάψεις την τηλεόραση η εικόνα δουλεύει μια χαρά.
    Νίκο λυπάμαι, δεν σε πρόλαβα,διαφορετικά θα άλλαζα το choke( εχω κάποια σασί μεταχειρισμένα)
    ...Τελικά με τα ηλεκτρονικά δεν τελειώνεις ποτέ,συνεχώς κάτι νέο θα σου παρουσιάζεται και κάτι νέο θα μαθαίνεις!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας