θα σου ελεγα να κοιταξεις για διαρροες τοσο σε ενωσεις, οσο και στο ιδιο το καζανι και τα κατοπτρα. επίσης αλλαγη, προσθηκη μονωτικων στις σωληνωσεις σου. αυτο το ασπρο θερμοσιφωνακι στο κατω μερος τι ρολο παιζει?
θα σου ελεγα να κοιταξεις για διαρροες τοσο σε ενωσεις, οσο και στο ιδιο το καζανι και τα κατοπτρα. επίσης αλλαγη, προσθηκη μονωτικων στις σωληνωσεις σου. αυτο το ασπρο θερμοσιφωνακι στο κατω μερος τι ρολο παιζει?
Αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω κανει ακομα κατι, σημερα ανεβηκα να δω αν μπορω να δουλεψω η θα φαω τα μουτρα και το δευτερο ειναι 100% γιατι η σκαλα που εχει ειναι καθετη και δεν μπορεις να στηριξεις το βαρος σου πουθενα και με ενα χερι δεν γινεται η δουλεια.
Ειναι μποιλερ για να παιρνουμε ζεστο νερο απο των λεβητα με τα καλοριφερ, αυτη η σκουρια που εχει δεν μου αρεσει και σκεφτομαι αν εχει διαρροη και δεν το εχω δει μεχρι τωρα.
Μελλοντικα ολοι η εγκατασταση του θα ξηλωθει και θα παει στην ταρατσα σε κτιριο που ειναι διπλα απο αυτο το σπιτι.
Επανερχομαι στο θεμα, προσφατα εφερα υδραυλικο να των δει και να ριξει το αντιψυκτικο, δεν ημουν σπιτι οταν εγινε η δουλεια αλλα ο πατερας μου.
Εκεινος λεει οτι δεν βλεπει να εχει προβλημα, αλλα το προβλημα παραμενει... Επειδη εχω υψοφοβια δεν ξανα ανεβαινω εκει ψηλα τελευταια που το εκανα ετρεμα σαν το φυλο, θα φωναξω αλλον υδραυλικο να το δει εκτος και αν καποιος απο σας ειναι απο την αρτα και μεσω πμ κανονισουμε ραντεβου.
εμ φιλε μου. δεν μπορεις να ανεβεις. φωναξε υδραυλικο και τελειωνε. διαγνωση μεσα απο το ιντερνετ δεν γινεται.