ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο C833
ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο C833
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, Bill τελικά τον άλλαξα τον C833, προληπτικά μιας και η τηλεόραση έπαιζε μια χαρά τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ γιατί σήμερα το πρωί που την άναψα μου παρουσίασε πάλι το πρόβλημα,την έσβησα και την ξαναάναψα και μετά έπαιξε κανονικά.
Λέω να μην ασχοληθώ άλλο με την περίπτωση,θα με τρελάνει και δεν αξίζει (την έχω ανοιγοκλείσει 4 με 5 φορές νομίζοντας ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, αλλά...)
βαγγελη μια από τα ίδια πριν κανένα χρόνο , την βλάβη δεν την βρήκαμου έφαγε και δυο bu μέσα με έβαλε ,την εστηλα αδιάβαστη από εκεί που μου ήρθε . θα ευχόμουν να έβρισκες την βλάβη μπας και κάνεις κάτι διαφορετικό που δεν έκανα εγώ αλλά από ότι βλέπω δεν ...... στον κουβά και γρήγορα
το πρόβλημα σου είναι στο κύκλωμα συγκράτησης της δέσμης το τσόκ που είναι L603=100μΗ είναι βραχκυκλωμένο την ίδια βλάβη την βγάζει και το 11ακ19 το θέμα είναι που θα το βρείς; κοστίζει 0.45€
dim3945 (29-08-12), supermanboy (06-04-12)
νικος !! ο γκουρού της τηλεόρασης !!!!!! τώρα τα είπες όλα !! περιτο να σου πω ότι έχω χαζέψει με την απάντηση σου ,έχω ανοιχτό τον υπολογιστή και το έχω διαβάσει αρκετές φορές και δεν μπορώ να το χωνέψω , νικο ΔΕΚΑΠΕΝΕ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΑ !!!! γαμ το κέρατο μου , μη γελάς !! ο παλιός είναι αλλιώς !!
Γεια σας φιλαράκια,τελικά την τηλεόραση την έδωσα στον πελάτη,αυτό που παρατήρησα και ενημέρωσα τον πελάτη, είναι ότι όταν η εικόνα είναι τραβηγμένη στην πλευρά του σήματος του σταθμού και σβήσεις και ξανανάψεις την τηλεόραση η εικόνα δουλεύει μια χαρά.
Νίκο λυπάμαι, δεν σε πρόλαβα,διαφορετικά θα άλλαζα το choke( εχω κάποια σασί μεταχειρισμένα)
...Τελικά με τα ηλεκτρονικά δεν τελειώνεις ποτέ,συνεχώς κάτι νέο θα σου παρουσιάζεται και κάτι νέο θα μαθαίνεις!!!