Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    s
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παιδια θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια και τις γνωσεις που μου δωσατε αντικατεσισα την R851 και ολα καλα η τηλεοραση δουλευει.

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον slayerjohnny18 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

patent61 (26-02-12)

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από slayerjohnny18 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντικατεσισα την R851 και ολα καλα η τηλεοραση δουλευει.
    Ευτυχώς δεν είχε προβλήματα παραπέρα. Εν ολίγοις μια χαρά την γλίτωσες. Αλλά για να ήταν καμένα μόνο αυτά σημαίνει πως εκείνες τις μέρες δεν είχες κατεβάσει το γενικό και η TV ήταν σε standby. Εγώ στις δικές μου προτιμώ να επισκευάζω τον διακόπτη της TV, από την συχνή χρήση, παρά να τις αφήνω σε αναμονή.

Το avatar του χρήστη duomax03
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις ΄;;;;;;;; ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ στο #2 δεν έγραψες ότι πρέπει να είναι καμένο το ολοκληρωμένο.;;;;

Δηλαδή όταν λείπεις την αφήνεις S/B ??
    Πρέπει να εκαψε το ΣΤΡχχχ και άλλα.
    Αν δεν ξέρεις τι κάνεις δώστη σε μάστορα>

Εγώ σχολίασα τη συζήτηση και απλός στο #6, #8, #12 του είπα πώς να μετρήσει το ολοκληρωμένο που τελικά αποδείχτηκε καμένο. Θα βρώ και τον μπελά μου ;

Στη συνέχεια μπαίνεις στο #21 εσύ και αφήνεις αιχμή για μένα και αρχίζεις τα δικά σου και του λες απλά αυτά που θα του λέγανε όλοι ….να τσεκάρει γέφυρα ZD801 R851 και τι τάση έχει ο C805 και C809.

Μιλάς για τις γνώσεις μου ;;;; Πας και συμβουλεύεις ανθρώπους που δεν έχουν γνώση επικίνδυνες μ….ς
    «Κοίτα ψυχρές και καθάρισε γύρω από τη βεντούζα, πρόσεχε ΥΥΤ…http://www.hlektronika.gr/forum/show...347#post443347

«Βγάλε το μπουζί, γύρνα το μηχάνημα να κοιτά η τρύπα του κυλίνδρου στο έδαφος και τράβα το σχοινί(Πρέπει να γυρνα ελεύθερα) 10 φορές, με ανοιχτό τσοκ. Άλλαξε το μπουζί και δοκίμασε|

Για αυτό σου απαντάω και εγώ …Τι έγινε μεγάλε, είσαι καλά?
    Mην επιμένεις γιατί θα σε κάνω πάλι ρεζίλι ...
    Είπαμε πάμε πίσω ολοταχώς « Αρχαιοελληνική Τεχνολογία»
    duomax3

Μέλος
    Όνομα
    s
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από duomax03 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις ΄;;;;;;;; ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ στο #2 δεν έγραψες ότι πρέπει να είναι καμένο το ολοκληρωμένο.;;;;

Εγώ σχολίασα τη συζήτηση και απλός στο #6, #8, #12 του είπα πώς να μετρήσει το ολοκληρωμένο που τελικά αποδείχτηκε καμένο. Θα βρώ και τον μπελά μου ;

Στη συνέχεια μπαίνεις στο #21 εσύ και αφήνεις αιχμή για μένα και αρχίζεις τα δικά σου και του λες απλά αυτά που θα του λέγανε όλοι ….να τσεκάρει γέφυρα ZD801 R851 και τι τάση έχει ο C805 και C809.

Μιλάς για τις γνώσεις μου ;;;; Πας και συμβουλεύεις ανθρώπους που δεν έχουν γνώση επικίνδυνες μ….ς
    «Κοίτα ψυχρές και καθάρισε γύρω από τη βεντούζα, πρόσεχε ΥΥΤ…http://www.hlektronika.gr/forum/show...347#post443347

«Βγάλε το μπουζί, γύρνα το μηχάνημα να κοιτά η τρύπα του κυλίνδρου στο έδαφος και τράβα το σχοινί(Πρέπει να γυρνα ελεύθερα) 10 φορές, με ανοιχτό τσοκ. Άλλαξε το μπουζί και δοκίμασε|

Είπαμε πάμε πίσω ολοταχώς « Αρχαιοελληνική Τεχνολογία»
    Ενταξει βρε παιδια ηρεμηστε μια κοινοτητα ειμαστε που ο καθενας βοηθαει οπως μπορει.Δεν χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον slayerjohnny18 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

patent61 (26-02-12)

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Δεν σκόπευα να ξανααπαντήσω αλλά μια που το αναμοχλεύετε με αναδημοσίευση του σχολίου του....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από duomax03 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά είπα ότι έχει και άλλα καμένα.

Εγώ δεν του είπα να το αντικαταστήσει πριν ελέγξει τα υπόλοιπα, πράγμα που έκανες εσύ.

Ναι, αλλά αντί να του πεις "αυτά που θα του λέγανε όλοι" του λες: "Πως είναι δυνατόν χωρίς εξοπλισμό και γνώσεις, κάποιος να επισκευάσει γρήγορα και απλά μια τηλεοπτική συσκευή που έχει βγάλει γενιές τεχνικών ηλεκτρονικών.

Πολλές φορές ένας απλός οπτικός έλεγχος της πλακέτας ή των κολλήσεων δεν φτάνει. Με ένα απλό ωμόμετρο δεν μπορεί να γίνει διάγνωση της βλάβη"
    Μάλλον χρειάζεται FLUKE !!

Είπαμε πάμε πίσω ολοταχώς « Αρχαιοελληνική Τεχνολογία» Ίσως χρειάζεσαι επαναπροσανατολισμό, κάνε ρισέτ.
    Για τα υπόλοιπα δεν μας εξηγείς τις διαφωνίες σου.

Το avatar του χρήστη duomax03
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Για τα υπόλοιπα δεν μας εξηγείς τις διαφωνίες σου.
    και ούτε πρόκεται...σε γράφω στα αρ@@@@δια μου
    duomax3

Μέλος
    Όνομα
    s
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οχι φιλε Αποστολε ειχα κατεβασει το γενικο και επισης ο διακοπτης της ΤV ηταν κλειστος.Δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε

Παρόμοια Θέματα

1. Προβλημα με τηλεοραση
    από joke στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-09, 09:17
  2. προβλημα με τηλεοραση
    από panos22 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-06, 22:32
  3. προβλημα στη τηλεοραση
    από xampos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2