Εχω ολο το σασσι οτι θελεις σου δινω
Εχω ολο το σασσι οτι θελεις σου δινω
οπωσδηποτε και τον πυκνωτη στη βαση του 2sc που ανεφερε ο φιλος σπυρος αντικατασταση....10μf αν θυμαμαι καλα....αλλιως θα ξανααλλαζεις darlington
υψηλης....
Αντικατέστησε C827: 4700uf/16V και C613=10UF -50V ( είναι δίπλα από transistorοριζοντίου ) και θα δουλέψει
duomax3
Λοιπόν μέχρι στιγμής αντικατέστησα πυκνωτές και το τρανζίστορ υψηλής, αλλά η TV ενεργοποιείται μόνο με κενή μνήμη (ή και χωρίς). Επομένως η προηγούμενη όντως είναι "χτυπημένη". Όταν μου έρθει ο εξοπλισμός θα την προγραμματίσω γιατί τώρα εμφανίζει μονάχα χιόνια στην οθόνη και μάλιστα σε αναλογία 16:9 (με κενά πάνω & κάτω) και όχι 4:3 που είναι η προεπιλογή στις CRT.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προγραμματίσεις μνήμη.Βάλε μια καινούργια άδεια και μπες στο service mode.Πατάς από control menu και μετά τον αριθμό 4725.Κοίτα εδώ. http://www.abcelectronique.com/forum...chmentid=12135
Πραγματικά χρήσιμο το αρχείο που παράθεσες. Έτσι γίνεται αντιληπτό τι είδους ρυθμίσεις γίνονται στην EEPROM μίας TV. Μόνο που δεν έχω το δικό της χειριστήριο και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το “u” και το “y” button όπως αναφέρει. Μερικές δοκιμές ίσως επιφέρουν αποτέλεσμα.