Σελίδα 3 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 106
    Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Δηλωνω λιγο τυφλος...
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Όπως και να έχει ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει για να δούμε τι παίζει.
    Δεν μας έχει πει ο χρήστης από ΠΟΥ έχει προμηθευτεί αυτό το μηχάνημα, αν μπορεί να βρει και το τροφοδοτικό του κλπ.
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη SRF
    Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως και να έχει ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει για να δούμε τι παίζει.
    Δεν μας έχει πει ο χρήστης από ΠΟΥ έχει προμηθευτεί αυτό το μηχάνημα, αν μπορεί να βρει και το τροφοδοτικό του κλπ.
    Ρε εσύ leosedf και εσύ τυφλός? Το ρημάδι το εγχειρίδιο επισκευής που έχει Ο ΙΔΙΟΣ αναρτήσει ως διασύνδεση στο ερώτημά του μέσα... πιστεύεις ότι ΔΕΝ θα αναφέρει ΄τοι λειτουργεί με 16 κιλοβόλτ στην σελίδα 4-31 ?
    Τι έγινε, όλοι με Μπραϊγ διαβάζετε και γράφετε στο φόρουμ?

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

αχχαχαχχα δεν μπήκα καν στη διαδικασία, αν αρχίσω να διαβάζω ένα ένα τα pdf εδώ τριγύρω δεν θα τρώω κιόλας.
    Ίσως φταίει ότι κοιτάω την οθόνη με κιάλια νυχτερινής όρασης...
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη SRF
    Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    αχχαχαχχα δεν μπήκα καν στη διαδικασία, αν αρχίσω να διαβάζω ένα ένα τα pdf εδώ τριγύρω δεν θα τρώω κιόλας.
    Ίσως φταίει ότι κοιτάω την οθόνη με κιάλια νυχτερινής όρασης...
    Μάλλον δεν είχες δώσει & εσύ τάση σε αυτά!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SRF : 10-02-12 στις 20:49

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον SRF για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (10-02-12)

Προεπιλογή

αφού δεν έχεις ιδέα για το πως χρησιμοποιούν και δεν έχεις περάσει εκπέδευση γιατί θές να ανακατευτείς,
    αυτές οι λυχνίες μπορεί να εκπέμπουν κάποια βλαβερή ακτινοβολία, δεν ξέρεις αν είναι ασφαλές το συγκεκριμένο μηχάνημα γιατί δεν έχει περάσει κάποια συντήρηση.
    τα 15kv είναι πολύ επίκυνδινα
    μπορεί να πάθεις ζημιά στα μάτια αν κοιτάξεις στο φως.
    Προφανώς τέτοια μηχανήματα είναι για αυτούς που έχουν περάσει την ανάλογη εκπαίδευση, πόσο μάλλον εσύ που θές να το βάλεις να δουλέψει

An image intensifier tube is a vacuum tube device for increasing the intensity of available light in an optical system to allow use under low light conditions such as at night, to facilitate visual imaging of low-light processes such as fluorescence of materials to X-rays or gamma rays, or for conversion of non-visible light sources such as near-infrared or short wave infrared to visible.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από picdev Εμφάνιση μηνυμάτων

An image intensifier tube is a vacuum tube device for increasing the intensity of available light in an optical system to allow use under low light conditions such as at night, to facilitate visual imaging of low-light processes such as fluorescence of materials to X-rays or gamma rays, or for conversion of non-visible light sources such as near-infrared or short wave infrared to visible.
    δεν βλεπω κατι κακο....?

Το avatar του χρήστη spirakos
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Που πηγε το παλιο θεμα οεο? Ετσι χυμα σβηνονται τα θεματα? Ουτε προειδοποιηση?
    Κατι μου θυμιζε ο τιτλος του θεματος αλλα περιμενα να δω το πρασινο βελακι για να παρακολουθησω
    Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας

Προεπιλογή

Παιδιά καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με υπερασπιστήκανόσους μου έστειλαν pm και τελικά αυτούς που ενδιαφερθήκαν να απαντήσουν στο ερώτημαμου που έχει να κάνει πάνω στα ηλεκτρονικά. (δεν αναφέρω τα ονόματα τους για ναμην τους μπλέξω)
    Θα ήθελα να σας πω επίσης ότι όλες αυτές της μέρες που χάθηκακαι δεν απαντούσα στο topic που ανέβασα είναι γιατί ξαφνικά πριν από κάποιες μέρες και μετάτην δημοσίευση του θέματος μπήκε στο σπίτι μου η @ντιτρομοκρ@τική και με συνέλαβανμε ανάκριναν με κατηγόρησαν για κατοχή παράνομου και απόρρητου στρατιωτικού υλικούκαι διάφορα άλλα ως που με έβγαλαν με περιοριστικούς Όρους ως την δικάσιμο
    Επίσης έχω βάσιμες πληροφορίες ότι θα συλλάβουν και αυτούς πουφτιάχνου ασύρματους του στρατού για τι είναιπαράνομο αυτά είχα να πω ναστε καλά

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tao Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με υπερασπιστήκανόσους μου έστειλαν pm και τελικά αυτούς που ενδιαφερθήκαν να απαντήσουν στο ερώτημαμου που έχει να κάνει πάνω στα ηλεκτρονικά. (δεν αναφέρω τα ονόματα τους για ναμην τους μπλέξω)
    Θα ήθελα να σας πω επίσης ότι όλες αυτές της μέρες που χάθηκακαι δεν απαντούσα στο topic που ανέβασα είναι γιατί ξαφνικά πριν από κάποιες μέρες και μετάτην δημοσίευση του θέματος μπήκε στο σπίτι μου η @ντιτρομοκρ@τική και με συνέλαβανμε ανάκριναν με κατηγόρησαν για κατοχή παράνομου και απόρρητου στρατιωτικού υλικούκαι διάφορα άλλα ως που με έβγαλαν με περιοριστικούς Όρους ως την δικάσιμο
    Επίσης έχω βάσιμες πληροφορίες ότι θα συλλάβουν και αυτούς πουφτιάχνου ασύρματους του στρατού για τι είναιπαράνομο αυτά είχα να πω ναστε καλά
    xaxaxaxaxaxaxaxa... ελεος... τραγικος μην γινεσαι και εσυ...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. GRUNDIG vision 32 3821 remote no work
    από fuzz στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-12, 21:49

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •