Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 106

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Καλημέρα. Το συγκεκριμένο όργανο είναι για νυχτερινήοδήγηση οχήματος- άρματος κτλ. Το να μηνπούμε με τη τάση λειτουργεί μου θυμίζει μεσαίωνα και``πυρά``. Εν πάσηπεριπτώσει γνωρίζω με τη τάση λειτουργει. Δεν ξέρω αν ο συντονιστής το επιτρέπει.

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον dobler για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Phatt (10-02-12)

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Σπυρο κατι εχεις καταλαβει λαθος, η συγκεκριμενη συσκευη δεν εμπιπτει στον νομο που επικαλεισαι, ειναι κριμα να μπερδεψεις καποιον.

Στο Αρθρο 1 παρ. 3β και γ του νομου που αναφερεις, γραφει τα εξης:
    β. Συσκευές ή εγκαταστάσεις, που προορίζονται για το φωτισμό του στόχου ή του σκοπεύτρου του όπλου.
    γ. Σκοπευτικές διόπτρες όπλων και πάσης φύσεως σκόπευτρα, ως και εξομοιωτές σκοποβολής.

Η συγκεκριμενη συσκευη ειναι συσκευη νυχτερινης παρατηρησης, δεν προσαρμοζεται με κανεναν τροπο σε οπλο και δεν ειναι σκοπευτικη, ουτε φωτιζει τιποτα.Με την ιδια λογικη οσες καμερες εχουν νυχτερινη ληψη θα πρεπει να ειναι παρανομες.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη NOE
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παναγιώτη προσαρμόζεται σε άρμα το οποίο είναι όπλο, για την ακρίβεια είναι κομμάτι του άρματος.

Anyway, κάτι άλλο θέλω να πω εγώ, εκείνες οι 2 γυάλινες κάψουλες που φαίνονται στη φωτό, μοιάζουν πολύ με την λυχνία ακτίνων Χ που είχε ένα μηχάνημα που δούλευα σε ένα εργαστήριο, περιθλασόμετρο λέγεται.
    Και αν τελικά αποδειχτεί ότι λειτουργεί με υψηλή τάση >15ΚV ενισχύονται οι υποψίες μου. Μπορεί να κάνω λάθος γιατί από την φωτό δεν μπορώ να κρίνω αλλά θέλω τουλάχιστον να επιστήσω την προσοχή σας.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Προφανως και ειναι οπλο το αρμα μαχης, δηλαδη τι οπλο, ολοκληρο οπλικο συστημα πολλων τονων ειναι, αλλα η κοινη λογικη λεει οτι δεν ειχε αυτο στο νου του ο νομοθετης...
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη SRF
    Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dobler Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα. Το συγκεκριμένο όργανο είναι για νυχτερινήοδήγηση οχήματος- άρματος κτλ. Το να μηνπούμε με τη τάση λειτουργεί μου θυμίζει μεσαίωνα και``πυρά``. Εν πάσηπεριπτώσει γνωρίζω με τη τάση λειτουργει. Δεν ξέρω αν ο συντονιστής το επιτρέπει.
    Δεν υπάρχει μεσαίωνας όταν κάποιος κατά ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ - ΕΠΙΘΥΜΕΙ να δώσει μια πληροφορία που γνωρίζει, γιατί πιστέυει ότι η προσφορά αυτής από εκείνον δεν είναι σωστή! Άλλωστε η πληροφορία αυτή είναι δεδομένο ότι υπάρχει μέσα στο εγχειρίδιο λειτουργείας και επισκευής της συσκευής... για όποιον το έχει, ξέρει & δεν βαριέται να το διαβάσει!!!
    Όποιος δεν κάνει έστω αρχικώς τα παραπάνω που λέω στο τέλος, ΔΕΝ δικαιούται & να λάβει έτοιμη την πληροφορία τελικώς από άλλους, άφού ο Μεσαίωνας δεν δημιουργείται όταν κάποιος δεν λέει σε κάποιον αυτό που ο κάποιος ΔΕΝ διαβάζει μόνος του ενώ μπορεί!!!

Το avatar του χρήστη SRF
    Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NOE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παναγιώτη προσαρμόζεται σε άρμα το οποίο είναι όπλο, για την ακρίβεια είναι κομμάτι του άρματος.

Anyway, κάτι άλλο θέλω να πω εγώ, εκείνες οι 2 γυάλινες κάψουλες που φαίνονται στη φωτό, μοιάζουν πολύ με την λυχνία ακτίνων Χ που είχε ένα μηχάνημα που δούλευα σε ένα εργαστήριο, περιθλασόμετρο λέγεται.
    Και αν τελικά αποδειχτεί ότι λειτουργεί με υψηλή τάση >15ΚV
    ενισχύονται οι υποψίες μου. Μπορεί να κάνω λάθος γιατί από την φωτό δεν μπορώ να κρίνω αλλά θέλω τουλάχιστον να επιστήσω την προσοχή σας.
    Οι άνθρωποι με σχετική εμπειρία... δεν χρειάζονται ούτε καν το εγχειρίδιο όπως βλέπετε κύριοι!!!

Προς το ΝΟΕ, όχι δεν κάνεις λάθος, η εμπειρία σου αποδεικνύεται ως επιτυχής λογική στην κρίση σου!!! Μπράβο!!!

Προεπιλογή

ok συγνώμη για το ποστ μου μπορεί να θεωρηθεί και τρολλ , αλλά το μηχάνημα αυτό είναι στρατιωτικό υλικό (προδιαγραφές κατασκευής ) και να θέλει να το βάφτιση ο καθένας δεν αλλάζει, η δουλια του είναι να τοποθετηθεί σε σε στρατιωκο όχημα και όχι σε τρίποδα κάμερας....... (αν δεν το πιάνει ο νομός περί όπλων & εκρηκτικών το πιάνει ο νομός περι στρατιωτικόυ υλικού )

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω στο ερώτημα σου φιλέ

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Εγω δεχομαι τις αποψεις του Γιωργου περι ελευθεριας της επιλογης της χρησης της πληροφοριας.Ο καθενας αποφασιζει να κανει οτι θελει με τις γνωσεις που εχει, κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να βοηθησει.

Να με συμπαθατε που βγαινω εκτος θεματος αλλα θελω να σταθω στην αντιληψη του Σπυρου και ισως και αλλων, που δειχνει να υπαρχει μια αδικαιολογητη φοβια προς το συγκεκριμενο υλικο, οχι προς την φυση και λειτουργεια του, αλλα προς το οτι ειναι στρατιωτικο υλικο.Πανω κατω τα εγραψα και στο θεμα που εχει σβηστει.Οι μαντρες με τα στρατιωτικα υλικα ειναι γεματες απο τετοια πραγματα, απο κρανη και ζωνες μεχρι ολοκληρα στρατιωτικα οχηματα και απο ξιφολογχες μεχρι πολυβολα που μπορουν να αγοραστουν ΝΟΜΙΜΑ.Το συγκεκριμενο περισκοπιο ειναι της εποχης του δευτερου παγκοσμιου και η αρχη λειτουργειας του ειναι ιδια με αυτα που πωλουνται ελευθερα αυτην τη στιγμη στην ελληνικη και ευρωπαϊκη αγορα.Με λιγα λογια, θελω να πω οτι η συσκευη δεν κρυβει τα μυστικα του κρατους, ουτε αποτελει εθνικο απορρητο, καθως επισης δεν μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον καποιου περισσοτερο απο οτι μπορει να χρησιμοποιηθει ενα αναλογο προϊον του εμποριου.

Ξερεις ποσες λυχνιες(και αλλα ηλεκτρονικα υλικα) εχω αγορασει που ειναι απο παλια στρατιωτικα στοκ;Ειμαι για φυλακη; Παρακαλω να μην κανουμε την τριχα τριχια...
    Σε αλλο θεμα παραδιπλα ενα αλλο μελος του φορουμ εχει γεμισει σελιδες επι σελιδων να γραφει για παρα πολλους στρατιωτικους ασυρματους, αναλυτικοτατα, με τα χαρακτηριστικα τους, αρχες λειτουργειας, διαφορα αλλα οργανα παρεμφερη, και ενα σωρο πληροφοριες πανω σε θεμα με στρατιωτικο ενδιαφερον, αλλα κανεις δεν γυρισε να πει παρομοια κουβεντα, παρ'ολο που οι διαβιβασεις ειναι πολυ σημαντικο κομματι του Στρατου, πολυ σημαντικοτερο απο ενα περισκοπιο νυχτερινης παρατηρησης(και καλως δεν ειπε κανεις τιποτε αρνητικο γιατι και το θεμα ειναι πολυ ωραιο και προφανως ακινδυνο και δεν υπαρχει λογος να ειπωθει κατι τετοιο).
    Για το συγκεκριμενο υλικο που συζητιεται εδω υπαρχει μια αδικαιολογητη κατα τη γνωμη μου επιφυλαξη.

Οπως ειπα και στην αρχη εαν καποιος δεν θελει να βοηθησει ειναι στο χερι του, απο κει και περα το να επιφυλασσεται να δωσει πληροφοριες λογω της φυσης της συσκευης ειναι πραγματικα αστειο.

10. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον Phatt για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Προεπιλογή

tao δες σελίδα 30-31 από το αρχείο που ανέβασες.
    Και δεν θα ξαναπώ περί στρατιωτικού υλικού

Το avatar του χρήστη SRF
    Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spyroslo Εμφάνιση μηνυμάτων
    tao δες σελίδα 30-31 από το αρχείο που ανέβασες.
    Και δεν θα ξαναπώ περί στρατιωτικού υλικού

Είναι φανερό και από αυτό εδώ, ότι ο Μεσαίωνας δεν οφείλεται σε όσα δεν σου λένε τελικά οι άλλοι και ας τα ξέρουν, αλλά στα όσα είναι μπροστά σου και εσύ ΔΕΝ θέλεις η ΔΕΝ μπορείς να δεις/διαβάσεις!!! Ο Μεσαίωνας τελείωσε όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν & να διαβάζουν μόνοι τους... και δεν περίμεναν κάθε Πάπα να τους λύση ότι απορία είχαν!!!
    Αυτό για όσους πιστεύουν ότι το να μην απαντάει κάποιος εδώ είναι γιατί θέλει να εξωθεί τους άλλους σε γνωστικούς μεσαίωνες και πυρές!!!

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. GRUNDIG vision 32 3821 remote no work
    από fuzz στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-12, 21:49

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •