Αρχικό μήνυμα από
peris!
παιδια να με συγχωρειτε αλλα δεν ηθελα να γινω το μηλο της εριδος,και να αναψουν φωτιες εξαιτιας μου...αλλα εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μα ποτε με περιοδικα hi-fi ουτε με συγκριτικα test αλλων που πιθανον να εχουν καποιο χρηματικο οφελος εγω απλα κατεθεσα τις αποψεις μου μιας και περασαν αρκετα μηχανακια απο τα χερια μου και φυσικα με βασικο κριτη τα αυτια μου οπως εγραψα και πιο πριν ''long term HOME use''.δεν γνωριζω τεχνικα πολλα αλλα πιστευω οτι κατασκευαστικα και εμφανισιακα οι nad ποτε δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με ιαπωνικα της εποχης με φουλ μασιφ αλουμινιο και wattometra,vu και αλλο να βλεπεις την πλαστικουρα του nad και τα φτηνιαρικα ποτενσιομετρα...ομως στα δικα μου ηχεια (mission m73,bang & olufsen s80,καθως και καποια παλια bose 301) o μικρος nad επαιζε αλυπητα απο paul mauriat kai james last μεχρι μαρινελλα και τζενη βανου.αυτος ηταν και ο λογος που ειπα να ασχοληθω λιγο μαζι του.ισως βεβαια στον παλμογραφο να ειναι το χειροτερο μηχανημα αλλα για την εποχη του και τα χρονια που τον εχω εχει βγει παλικαρι.η αληθεια ειναι οτι τωρα που το σκεφτομαι ποτε δεν δοκιμασα ενισχυτη της yamaha!σακη μιας και εχω το μικροβιο με τους παλιους ενισχυτες θυμασαι καποιο καλο μοντελο να ψαξω να βρω???