Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    γιαννης
    Περιοχή
    καστορια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από takisegio Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρκετη αξια δωσαμε σε ενα κουτοπονηρο "οργανακια".ας ψηφισουμε για τη διαγραφη του ή οχι.

...ΟΧΙ ρε παιδια!!!!.......Να μη φτασουμε σ'εκεινο το σημειο..(....Και θα 'θελα να διαμαρτυρηθω και για την "προσωρινη παυση" του johnn micros...)
    ....Τετοια γραφικα ατομα δεν πρεπει να λειπουν απο το Φορουμ.......ειναι η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ.......
    ....Γενικα μελαγχολω αν μπαινω εδω μεσα και δεν διαβαζω τον "Κυριακουλη" μου με τα καινουρια του οργανακια να μας τα δειχνει....με τοση "χαρα" που του δινει η αναμονη του ταχυδρομειου...να μας αναφερει την καθε λεπτομερεια της πορειας του shipping ....να μας γραφει για το πως τον ανηγαγαν "GUEST" τα "μεγαθηρια" Fluke...Agilent...κλπ(...εκεινο ειδικα ρε πμαγασα με το κινητο τηλεφωνο...που το ανακαλυψες βρε!!!!!!).......με τα "ειδικα" bnc κοννεκτορακια που "παραλληλιζει" τα πεντακαθαρα πολυμετρακια του ......την ΠΑΝ-ΤΕΛΕΙΑ κατασκευη του με τις αντιστασεις ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ !!!!!!!!.
    ....Ασε Βεβαια και μ'εκεινο το LIFTING που εκανες στο AX-1 σου....επρεπε να το στειλλεις στην HONDA βρε!!!!!

Απορω πως εμεις οι πληβειοι τολμουμε και σου μιλαμε......μαλλον θα πρεπει να ζηταμε την αδεια σου πρωτα τρισμεγιστε Κυριακο!!!!

Θυμαμαι τα χρονια μου στο Δημοτικο που ειχα εναν τετοιο συμμαθητη:....με τις σενιες του κασσετινες..τα καλοξυμενα μολυβια του ....τα πεντακαθαρα τετραδια του(...αφου ηταν "κουμπουρας" και δεν εγραφε ΤΙΠΟΤΑ εκει μεσα!!).....ΑΧ!!!....με ποση ευλαβεια τα αρραδιαζε καθε πρωϊ....αφου να φανταστειτε οτι σε καθε θρανιο που πηγαινε του εκανε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ!!!.......
    .....Θυμαμαι και ενα περιστατικο:
    ...Ενας αλλος συμμαθητης μου ειχε κασιδα στα μαλλια ...μιλαμε για πολλη κασιδα ομως!!!!!....και οταν ο "καθαριαρης" βγηκε στο διαλειμμα εξω ..ο κασσιδιαρης ετριβε με υψιστη ηδονη τα μαλλια του πανω στο θρανιο και στα προσεγμενα-πεντακαθαρα βιβλια και τετραδια του "καθαρου"......ο οποιος μολις το ειδε,δε σας κανω πλακα ...ΛΥΠΟΘΥΜΗΣΕ!!!!!

Τι Ωραια !!!......Ξαναγιναμε και παλι... ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!...ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ!!!!....... .ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!(..και τον micrουλη μου τον συνονοματο!!!!)

Υ.Γ.....κι εμεις τα "Γαϊδουρια".....ειμαστε απαραδεκτοι........Τι μας ζητησε μωρε;;;;;......μια συμβουλη....μια τοση δα συμβουλιτσα...και αμεσως!!!!...Επρεπε να ξεσκιστουμε και να κοψουμε το λαιμο μας για να του βρουμε λυση..(...στις διαταγες σας ΑΦΕΝΤΗ!!!!!)........Αλλα καλα μας εκανε!!!!!!.....μας "τιμωρησε"....κακα παιδακια!!!!....Αλλη φορα δεν θα μας αφησει να παιξουμε με τα κουβαδακια του...ουτε θα μας τα δειξει!!!!!

Κυριακο!!!!....μη μας εγκαταλειπεις!!!!...μετα απο 'σενα το ΧΑΟΣ!!!!!!

2. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον johnnkast για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Papas00zas (16-01-12), The Professor (23-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας