Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: NEFF FD7207

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1

    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Εγγραφή
    Feb 2010
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    100

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maria-elena Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... όσα προγράμματα και να έχω δοκιμάσει το γλυκό βγαίνει ξεροψημένο από έξω και πάντα υγρό από μέσα...
    Θα προθερμάνεις το φούρνο σε χαμηλότερη θερμοκρασία (λ.χ. αερόθερμο και 150°C), μόλις σβήσει το λαμπάκι βάζεις τη φόρμα στο ράφι (2η θέση από κάτω) και μετά από 15-20 λεπτά θα ανεβάσεις σε 180-183°C. Δεν θα ανοίξεις καθόλου την πόρτα πριν πάρει καφετί χρώμα το μίγμα (περίπου στα 25'). Δοκιμάζεις με μαχαίρι αν έχει ψηθεί και εφόσον δεν κολλάει το μαχαίρι το αφήνεις άλλα 5 λεπτά μέσα. Οταν το βγάλεις το αφήνεις 5 λεπτά στη φόρμα και μετά το αναποδογυρίζεις και το αφήνεις να στεγνώσει (περίπου 30').
    G
    .

  2. #2

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαρία
    Εγγραφή
    Nov 2011
    Περιοχή
    Βεροια
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Σ΄ευχαριστω για τις συμβουλες σου. Στο βιβλιο παντως λεει οτι δεν χρειαζεται να προθερμανεις καθολου το φουρνο. Τι στο καλο μηπως αυτο ειναι το κολπο? Αυριο θα σας γραψω ακριβως το μοντελο, αυτη την στιγμη εμαι στη δουλεια.
    Εΐναι γενικα σαν φουρνοι περισσοτερο δυνατοι απο τους υπολοιπους ή το αντιθετο?

Παρόμοια Θέματα

  1. [Neff] NEFF ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΗ
    από klik στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-11, 00:13
  2. Service Manual Neff
    από dal_kos στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-10, 19:02

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας