-
Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε ήμουν αρκετά υπερβολικός γράφοντας "θα επιφέρει θερμότητα αρκετές φορές κοντά στα παραπάνω μεγέθη" σωστότερο είναι "σε κάποια μεγέθη που μπορεί να εισχωρήσουν διάφορα άλλα στοιχεία στην δομή της κόλλησης",
όσο για την υγρασία εννοούσα από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας π.χ. από το καλοριφέρ του σπιτιού στο ψύχος της εξωτερικής ατμόσφαιρας και αντίθετα,
αυτές οι απότομες μεταβολές της περιβαλλοντολογικής θερμοκρασίας νομίζω πως μπορούν να μεταφραστούν σε υγρασία.
Όσο για τα clean room εντάξει οι famous brand δεν στοιγκουνέυονται και πληρούν τους κανόνες αλλά είναι έτσι όλες ειδικά οι κινέζικές ή οι no-name (αυτές θέλουν παραγωγή).
Και τέλος δεν ξέρω αν το λέω σωστά αλλά το υγρό flux μου φαίνεται καλύτερο για ξεκόλλημα, είναι ποιο εύκολη η εισχώρηση του κάτω από το bga ειδικά αν είναι μεγάλο και με μικρού μεγέθους grid (πολλές μικρές μπάλες),
επιπλέον η θερμοκρασία δεν φτάνει σε τόσο μεγάλα μεγέθη για να απενεργοποιηθεί αμέσως (νομίζω πως κάνει την δουλεία του) ειδικά με σύριγγα.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης