Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Αποστόλης1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σπύρο, έχω την εντύπωση ότι τις παύλες τις έβγαζε όταν πέρναγες νέο ΤοΗ...
(με την ευκαιρία κυκλοφόρησε και φετινό!! αυτό θα πει υποστήριξη) οπότε έπρεπε να περαστούν τα σεττινξ, γιαυτό ρωτάω αν είναι δικός του.
Αποστόλη στον δικό μου 5400 όταν περνούσες το firmware άναβε κανονικά μετά περνούσα τα settings για να μην παιδεύομαι, αν για κάποιο λόγο έχανε τα settings συνήθως από παρασιτικό θόρυβο του psu τότε έβγαζε τις παύλες και "τίποτα" αν του περνούσες νέα settings έπαιρνε και πάλι μπρος.
Για το νέο toh αναφέρεσαι στον 5400 γιατί τον έχω παροπλισμένο κάποια χρόνια (ανοίγει τίποτα εκτός σειριακής?).

Γιάννη η 1ΚΩ όπως σου ξαναείπα δεν είναι φορτίο (για αυτό το τροφοδοτικό) ο Θάνος σου είπε κάποια 12V λάμπα.
Επίσης το να έχει 1 με 1,5V παραπάνω δεν λέει κάτι αυτά τα τροφοδοτικά δεν είναι σταθεροποιημένα απλά έχουν μια τυπική σταθεροποίηση από την ανάδραση τους, πρόβλημα θα υπήρχε αν η τάση ήταν μικρότερη κατά 1V εκτός και αν οι πυκνωτές δεν φλιτάρουν καλά κάποια τάση και περνάει αρκετός θόρυβος σε κάποια τροφοδοσία που αυτό για να το αποκλίσεις θέλεις παλμογράφο ή άλλαγμα όλους τους πυκνωτές (στο psu).