-
ακουστε τι εγινε... απο το φορτιστει φευγουν 3 καλωδια εγω νομιζα οτι εχει 2 ενα + και ενα - αλλα ειχε 3 μετραω με το πολυμετρο στις 2 επαφες και μου δειχνει 28 βολτ ωραια λεω,μολις το εβαλα στην αλλη μου εδειξε 28 βολτ παλι αλλα ανοιξε και ο ανεμιστηρας που ειχε ο φορτιστεις ολα καλα...... εβαλα τον φορτιστη αναψε το πρασινο λαμπακι οτι συνδεθηκε ο φορτιστης(ετσι πιστευα εκεινη την ωρα) μετραω κατω στις μπαταριες... 24 βολτ κατι δεν παει καλα λεω κουναω βησματα κουναω καλωδια τιποτα μετα εβαλα τον φορτιστη πειραξα λιγο την ασφαλια που ειχε και το ξαναεβαλα και κοιτω το πρασινο λαμπακι αν ειναι αναμενο..... και ειχε γινει πορτοκαλι.....!!!! μετρο στις μπαταριες 26 βολτ (τελεια λεω τωρα φορτιζουνλεω) μετα απο μια ωρα που πηγα ειχαν φτασει στα 27,2 βολτ και ανεβαινε... πρωτη απορια.... μαλλον το πρασινο λαμπακι ειναι οτι οταν ειναι πληρος φορτισμενες η μπαταριες να σου δειχνει οτι τελειωσε η φορτιση.....??? σωστα?? δευτερη απορια.... αφου ηταν αδειες γιατι αναβε πρασινο παντα το λαμπακι ??τι μπορει να εγινε και νομιζε πως ι μπαταριες ειναι παντα φορτισμενες.....???????
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης