εγώ δεν ξέρω απο καμπύλες !
εγώ απλά είπα οτι δεν μπορεί και δεν πρέπει να βάλει μεγαλύτερη σε Α αν δεν είναι κατάλληλο το καλώδιο !
για αλλαγή τύπου αλλα και καμπύλης δεν είπα τίποτα![]()
εγώ δεν ξέρω απο καμπύλες !
εγώ απλά είπα οτι δεν μπορεί και δεν πρέπει να βάλει μεγαλύτερη σε Α αν δεν είναι κατάλληλο το καλώδιο !
για αλλαγή τύπου αλλα και καμπύλης δεν είπα τίποτα![]()
xaxaxaxaxaxaxaaxax τέλειωσε ,τέλειωσε !
απλά είναι και καλοκαίρι , και μιάς και είναι στον βόλο είπε να συνεχίσει το Ban-ακι απο μόνος του σε κάποια παραλία !
αν και νομίζω οτι σε κάποιο θέμα το δήλωσε οτι απαξιεί πλέον ! θα μιλάει μόνο με συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένα θέματα !
(εν ολιγεις άμα πάρει κανένα πολύμετρο ακόμα η κάνει καμία κατασκευή και θέλει να του χαιδέψουμε τα αυτάκια θα εμφανιστεί !)
Παιδες δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση.Το οτι συνδεμενο στο μπουατ σε 1.5 nym , και απ το ιδιο σημειο περνει η tv, και 2 φωτιστικα απο 250w το καθενα ,και ολα αυτα σε 10 ασφαλεια, νωμιζω ειναι προβλημα!.
ναι αυτό είναι το πρόβλημα αλλα το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το να αλλάξης ασφάλεια αλλα με ονομαστική ίδια τιμή , αλλα με άλλη καμπύλη για να αντέχει το ρεύμα εκκίνησης !
σε καμία περίπτωση όμως ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ασφάλεια με το 1,5 καλώδιο !
ΥΓ:δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση ωρέ , απλά πειραζόμαστε![]()
ok!Αυτο θα κανω που ειναι και ευκολο.Θα δω πως παει και θα σας ενημαρωσω.
Aν και νομιζω 16αρα κανει για 1,5αρι καλωδιο αλλα δεν σου πρωτηνω να την βαλεις.
Το κλιματιστικο ειναι σε 1.5 καλωδιο ,και η 10 ασφαλεια βλεπει 2 φωτιστικα [500w] και tv 40 αρα.
Υπάρχει κάποιο πίνακας με το πάχος των αγωγών και τα Α?
φίλος μου έιπε οτι άλλαξαν οι κανονισμοί και έγιναν πιο ελαστικoi πάνω στο πάχος των καλωδίων
ένα 24αρι δεν είναι 2500watt?
σχετικά είναι όλα....καλά είναι να μήν το ρισκάρει , ας δοκιμάσει την 10Α με άλλη καμπύλη !
εκτός και ΑΝ και μονό αν
το 2.5 καλώδιο φτάνει στο κουτί στον τοίχο , και απο εκεί φεύγει ενα 3χ1,5 προς τηλεόραση και λοιπές πρίζες , και άλλο ένα 3χ1,5 για το κλιματιστικό !
αν είναι έτσι , τότε βάλε και 16Α δεν θα έχεις πρόβλημα !