Τί είναι αυτό το μπλε?? Μεγάφωνο?? Πρωτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο...
Δεν νομίζω να βρεις ανταλλακτικό... Εκτός αν πας σε καναν αντιπρόσωπο και το πληρώσεις χρυσάφι...
Τί είναι αυτό το μπλε?? Μεγάφωνο?? Πρωτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο...
Δεν νομίζω να βρεις ανταλλακτικό... Εκτός αν πας σε καναν αντιπρόσωπο και το πληρώσεις χρυσάφι...
H μπλε μεμβράνη είναι το λεγόμενο woox. Δηλ για εκτόνωση του συμπιεσμένου αέρα όταν δεν υπάρχει τρύπα. Παραθέτω απο το site της Phillips
<<Η τεχνολογία wOOx αποτελεί μια επαναστατική ιδέα ηχείων, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε και να αισθάνεστε εξαιρετικά βαθιά μπάσα σε μεγαλύτερο βαθμό από οποιοδήποτε άλλο ηχοσύστημα. Οι ειδικοί οδηγοί ηχείων συνεργάζονται άψογα με τον ακτινοβολητή μπάσων wOOx, ενώ ο ακριβής συντονισμός του κύριου οδηγού και του τουίτερ παρέχει ομαλή μετάβαση από τις χαμηλές στις υψηλές συχνότητες. Η διπλή ανάρτηση και η πλήρως συμμετρική κατασκευή τους παρέχουν χαμηλή και ακριβή βάση χωρίς αισθητή παραμόρφωση. Η τεχνολογία wOOx παράγει πλούσια και δυναμικά μπάσα, καθώς χρησιμοποιεί όλο το χώρο του πλαισίου του ηχείου με αποτέλεσμα να μεγεθύνει ουσιαστικά τη μουσική ισχύ.>>
δλδ δεν μπορω να φτιαξω κατι μετα αυτα τα δυο ;
Θα πάρεις ένα κομμάτι σαμπρέλα απο τον οποιονδήποτε ποδηλατά...
Λίγη βενζινόκολλα και θα κάνεις μπάλωμα απο μέσα και το πρόβλημά σου λύθηκε
Δοκιμασμένο!
πες μου οτι δεν κανεις πλακα
Φυσικά και όχι.... Απλά φρόντισε να είναι κάπως λεπτή η σαμπρέλα μην είναι χοντροκομμένη αυτοκινήτου, με πιάνεις φαντάζομαι!
Το χω κάνει και σε 12" Subwoofer και σε 8" midbass κλπ