Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη street
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

να και οι μετρήσεις του ψυγείου , αυτήν την στιγμή μες το σπίτι έχουμε 31 βαθμούς ! ( ζέστη πολύ ε ? δεν είμαι φαν του κλιματιστικού είμαι με τον ανεμιστήρα )
    μέσα στο ψυγείο στην συντήρηση μετά απο 10 λεπτά παραμονής του θερμομέτρου μου λέει 8 βαθμούς , στην κατάψυξη μετά απο περίπου 20 λεπτά ( ξέχασα να το βγάλω ) μου λέει -7 βαθμούς , να σημειώσω οτι το θερμόμετρο στην συντήρηση το έβαλα κάτω κάτω και στην κατάψυξη στο μεσαίο ραφακι που δεν έχει πάγο , γενικός δεν ακουμπούσε σε πάγο , αυτά , θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει απο ψυκτικά κατά πόσο καλές είναι αυτές οι θερμοκρασίες η τι πρέπει να κάνω για να πάρω καλύτερες μετρήσεις

Το avatar του χρήστη αθικτον
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από street Εμφάνιση μηνυμάτων
    να και οι μετρήσεις του ψυγείου , αυτήν την στιγμή μες το σπίτι έχουμε 31 βαθμούς ! ( ζέστη πολύ ε ? δεν είμαι φαν του κλιματιστικού είμαι με τον ανεμιστήρα )
    μέσα στο ψυγείο στην συντήρηση μετά απο 10 λεπτά παραμονής του θερμομέτρου μου λέει 8 βαθμούς , στην κατάψυξη μετά απο περίπου 20 λεπτά ( ξέχασα να το βγάλω ) μου λέει -7 βαθμούς , να σημειώσω οτι το θερμόμετρο στην συντήρηση το έβαλα κάτω κάτω και στην κατάψυξη στο μεσαίο ραφακι που δεν έχει πάγο , γενικός δεν ακουμπούσε σε πάγο , αυτά , θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει απο ψυκτικά κατά πόσο καλές είναι αυτές οι θερμοκρασίες η τι πρέπει να κάνω για να πάρω καλύτερες μετρήσεις
    Καλησπερα φιλε Δημητρη. Ο παγος δεν σ'αφηνει να μετρησεις σωστα.Βγαλτο απ'το ρευμα ,καθαρισε τον παγο και μετα κανε μετρησεις.

φιλικα, Γιωργος (αθικτον).

Το avatar του χρήστη street
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο , τώρα το βγάζω απ την πρίζα και υπολογίζω σήμερα ( πλέον ) κατά το μεσημεράκι να του έχω βγάλει όλους τους πάγους δεν θα το αφήσω και τελείως ανοιχτό , να έχουμε και ενα κρύο νερό να πιούμε το απογευματακι προς βραδάκι θα έχω νέες μετρήσεις

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-14, 19:05
  2. Πλυντήριο Pούχων INDESIT WIA101 - RESET
    από Radiometer στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-11, 12:25
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-11, 17:52

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι