Αν γραφει 0,6Α τα 250νειναι η ταση της ασφαλειας.
Αυτο εχει και πικ-απ αν δεν κανω λαθος.
Αν γραφει 0,6Α τα 250νειναι η ταση της ασφαλειας.
Αυτο εχει και πικ-απ αν δεν κανω λαθος.
ευχαριστώ πολύ θάνο για την άμεση απάντηση
μόλις τώρα είδα και το σχηματικό από ένα ballerina 59-1 και έχει κι εκεί 0.6 Α. αναρωτιέμαι αν πρέπει να μπει κανονική ασφάλεια ή βραδείας. υπάρχει κα΄ποιος λόγος;
ναι έχει και πικάπ δίπλα από το ραδιόφωνο και ηχεία από κάτω. είναι κουκλί, αν σου αρέσουν αυτά τα αντικείμενα/εποχή. αλλά δυστυχώς ογκώδες![]()
Κατι θυμαμαι Χαρη,μπορεις να βαλεις μια ασφαλεια απλη.
Ειναι ωραιο μηχανημα.
σε ευχαριστώ. θα το δοκιμάσω. ανυπομονώ να το ακούσω να ξαναζωντανεύει. ελπίζω μόνο να μην έχει κάτι άλλο γιατί ούτε την πείρα έχω αλλά φαντάζομαι ότι το έτερον μου ήμισυ θα το εκτιμήσει ακόμα λιγότερο αν εκτός από το να το βλέπει πρέπει να το βλέπει και γυρισμένο με τη μούρη στον τοίχο και το πίσω πάνελ ανοιχτό
εννοείται παναγιώτη ότι δεν πετιέται. όπως είπα και παραπάνω το τεστάρησα γιατί θέλω να το δώσω. απλά ανάλογα με το αν δουλεύει ακόμα ή όχι θα καθοριστεί και το θέμα της τιμής. για περαιτέρω ψάξιμο από μένα δεν παίζει καθώς είμαι μείον σε χρόνο και εμπερία. αν λοιπόν κάψει και αυτή την ασφάλεια ελπίζω να βρεθεί κάποιος πιο μερακλής να ασχοληθεί
(υγ ευχαριστώ για το διάγραμμα. αυτό βρήκα κι εγώ και είδα την ασφάλεια)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη haris_216 : 02-07-11 στις 23:22
χαρη αυτο δεν πετιεται
λοιπον βαλτου μια ιδια ασφαλεια αλλα εαν μπορεις μετρα πρωτα για κανα βραχυκυκλωμα στους ηλεκτρολυτικους στην υψηλη αν δεν τοχεις ξανακανεις παρατατο
αν την ξανακαψει λυπαμαι θελει μαστορα
Αν εισαι τυχερος και δεν εχει βλαβη, οι ασφαλειες μετα απο καποιον καιρο θελουν αλλαγη γιατι εξασθενουν.
Αν υπαρχει τετοια περιπτωση εισαι τυχερος.
πολυ σπανιο αλλα δεν εχει μαλλον αλλη επιλογη θανο
θα σας κρατήσω ενήμερους για το αν τελικά είχα ή όχι τύχη
κωστα αυτο που λει ο θανος εχει μια βαση λογικης
εαν παλαιοτερα εχουν θερμανθει αρκετα τοτε με τα χρονια επερχεται και η οξειδωση. οτι μεταλο και να ειναι γιατι δεν ειναι και αεροστεγως σφραγισμενες
βαλτου και μεχρι 1Α στην αναγκη οχι ομως μεγαλυτερη
ΚΩΣΤΑ αυτο που λεει ο θανος εχει μια βαση λογικης
εαν εχει θερμανθει αρκετα παλια τοτε με τα χρονια επερχεται οξειδωση γιατι δεν ειναι αεροστεγως σφραγισμενες
χαρη βαλτου μεχρι 1 αμπ καλη επιτυχια