Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PCMan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ξέρω αυτό αλλά δεν τα έχω και τόσο εμπιστοσύνη... Δεν νομίζω κανει την ίδια δουλεια με το crossover που έχω..
    Παλιόφιλε πάρε πέτα τα αυτά τα crossover και βάλε πυκνωτή 3.3uF/250v bipolar σε σειρά με το + της κόρνας και μετά τον πυκνωτή ακριβώς βάλε λαμπάκι 12v/5w σε σειρά με το + της κόρνας. ΌΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ!

Ούτε εγώ είχα εμπιστοσύνη στα λαμπάκια αλλά εσωζα πολλές κόρνες έτσι και ειδικά στο αυτοκίνητο που έπαιζα με 1.1kW rms σε κάθε πόρτα!

Το avatar του χρήστη materatsi
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Γαστουνη Ηλειας

Προεπιλογή ισως το πηνιο στο driver..

Μεγαλο λαθος το να βαλει εναν πυκνωτη και μονο στην σειρα.Βεβαια δεν γνωριζουμε και χαρακτηριστικα μεγαφωνου και tweeter,ομως κατι μου λεει πως το πηνιο της φωτογραφιας το χρησιμοποιει η περιφιμη celestion σε driver.Σε επαγγελματικα κυκλωματα σαφως και χριαζεται για να ξεκιναει την ανοδο των μεσαιων-ψηλων συχνοτητων στους κυκλους που πρεπει και να διορθωνει ως φιλτρο τις ανεπιθυμητες κορυφωσεις συχνοτητων (κραξιματα στα μεσαια και καψιμο του διαφραγματος)Ισως το πιο πιθανο να υπαρχει ενα low woofer στην καμπινα που να μην ενοχλουν οι 500-700 κυκλοι ωστε να χριαστει φιλτρο σε σειρα (να τους πνιξει).Πιστευω η μαρκα του πηνιου να ειναι (anthrax) και τα εχω δουλεψει πολυ,ειναι καταπληκτικα!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Danza Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παλιόφιλε πάρε πέτα τα αυτά τα crossover και βάλε πυκνωτή 3.3uF/250v bipolar σε σειρά με το + της κόρνας και μετά τον πυκνωτή ακριβώς βάλε λαμπάκι 12v/5w σε σειρά με το + της κόρνας. ΌΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ!

Ούτε εγώ είχα εμπιστοσύνη στα λαμπάκια αλλά εσωζα πολλές κόρνες έτσι και ειδικά στο αυτοκίνητο που έπαιζα με 1.1kW rms σε κάθε πόρτα!
    συμφωνω απολυτα με το ΔΗΜΗΤΡΗ και προτεινω να παρεις crossover 3 δρομων τα οποια να εχουν μονο πηνια και πυκνωτες οχι βαττικες γιατι να ξερεις οτι κοβουν ισχυ
    τα δικα μου ειναι τετοια που σου ανεφερα και δεν ειχα ποτε προβλημα
    ΦΙΛΙΚΑ

Παρόμοια Θέματα

1. Πως λέγεται ? (καμμένο εξάρτημα)
    από billys7 στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-09, 14:28
  2. laptop καμμένο?
    από Nemmesis στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-08, 20:07

Δικαιώματα - Επιλογές