Περαστικά κατ' αρχήν.
Έχεις ρωτήσει στις Ελληνικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη;
Περαστικά κατ' αρχήν.
Έχεις ρωτήσει στις Ελληνικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη;
Κωνσταντίνε η μόνη μου παράλειψη είναι ότι δυστυχώς δε γνωρίζω τη λέξη backup. Κατά τα άλλα, αν δεις το laptop μου θα πεις ότι εχτές βγήκε από το κουτί του... Ακόμη και ένα επουσιώδες πρόβλημα που του είχε παρουσιαστεί (κόπηκε η καλωδιοταινία της κάμερας στο lid από το άνοιξε - κλείσε του lid) το διόρθωσα αγοράζοντας από την Toshiba καινούρια καλωδιοταινία. Σκόνη δε θα βρεις ούτε κόκο... Το κλείσιμο από υπερθέρμανση έγινε την ώρα που σκανάριζα με ένα ειδικό πρόγραμμα τον δίσκο ενός πελάτη για να του ανακτήσω δεδομένα (φαντάσου ειρωνεία)...
Ομολογώ ότι με βάζεις σε πολλές σκέψεις. Πήρα πριν λίγο τηλ. σε αυτήν την Northwind... Μοιάζουν επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου, αλλά είναι? Έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (γιατί για μια τέτοια δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο, 20 χιλιάδες εξοπλισμού θεωρούνται και λίγα)...? Φοβάμαι μήπως πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος, και μετά ίσως και οι Ουκρανοί να μη μπορούν να κάνουν κάτι... Από τιμή πάντως η Northwind μου είπε 500-1000 ευρώ.
Και ποιος εγγυάται οτι οι ουκρανοί είναι καλύτεροι?
Άλλωστε αν για τους Έλληνες τα 20000 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για τον Ουκρανό ίσως είναι άπιαστο όνειρο...
Εκτός αυτού αν γίνει κάτι μπορείς να βγάλεις άκρη λόγω του οτι είναι κοντά σου. Αν δεν σου κάνουν δουλειά κλπ.
900MHz-64GHz