Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 148

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PrinceOfAbyss Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Οπότε χαλάλι τα 800USD που θα δώσω στον Ουκρανό που θα αναλάβει την ανάκτηση αν είναι να μου στείλει τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς από τη ζωή μου...

Guys, να κάνετε backup...
    Περαστικά κατ' αρχήν.
    Έχεις ρωτήσει στις Ελληνικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πώ ρε Πέτρο γκαντεμιά.
    Δεν καθαρίζεις το μηχάνημα τακτικά ωστε να υπάρχει ροή και απαγωγή αέρα?
    Στα περισσότερα laptop χρειάζεται, εγώ το κάνω έστω μια φορά το μήνα σε καλοκαιρινή εποχή.
    Ελπίζω να στον κάνουν ανάκτηση αν και αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται να είναι πιό εύκολα. Κι εγώ σκεφτόμουν backup τώρα τελευταία, λές να μας βαρέσει καμια συμφορά πρίν προλάβουμε?
    Κωνσταντίνε η μόνη μου παράλειψη είναι ότι δυστυχώς δε γνωρίζω τη λέξη backup. Κατά τα άλλα, αν δεις το laptop μου θα πεις ότι εχτές βγήκε από το κουτί του... Ακόμη και ένα επουσιώδες πρόβλημα που του είχε παρουσιαστεί (κόπηκε η καλωδιοταινία της κάμερας στο lid από το άνοιξε - κλείσε του lid) το διόρθωσα αγοράζοντας από την Toshiba καινούρια καλωδιοταινία. Σκόνη δε θα βρεις ούτε κόκο... Το κλείσιμο από υπερθέρμανση έγινε την ώρα που σκανάριζα με ένα ειδικό πρόγραμμα τον δίσκο ενός πελάτη για να του ανακτήσω δεδομένα (φαντάσου ειρωνεία)...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περαστικά κατ' αρχήν.
    Έχεις ρωτήσει στις Ελληνικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη;
    Ομολογώ ότι με βάζεις σε πολλές σκέψεις. Πήρα πριν λίγο τηλ. σε αυτήν την Northwind... Μοιάζουν επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου, αλλά είναι? Έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (γιατί για μια τέτοια δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο, 20 χιλιάδες εξοπλισμού θεωρούνται και λίγα)...? Φοβάμαι μήπως πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος, και μετά ίσως και οι Ουκρανοί να μη μπορούν να κάνουν κάτι... Από τιμή πάντως η Northwind μου είπε 500-1000 ευρώ.

Προεπιλογή

Και ποιος εγγυάται οτι οι ουκρανοί είναι καλύτεροι?
    Άλλωστε αν για τους Έλληνες τα 20000 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για τον Ουκρανό ίσως είναι άπιαστο όνειρο...

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Εκτός αυτού αν γίνει κάτι μπορείς να βγάλεις άκρη λόγω του οτι είναι κοντά σου. Αν δεν σου κάνουν δουλειά κλπ.
    900MHz-64GHz

Παρόμοια Θέματα

1. SONY 420GS CRT 19" ψυχρή κόλληση " Ίσως "
    από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-10, 22:58

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •