στο block diagram δείχνει πως έχει κοινό buffer για όλες τις εξόδους,
κοίτα αυτό που σου σημείωσα με κόκκινο (μάλλον τελεστικός είναι).
behringer.jpg
στο block diagram δείχνει πως έχει κοινό buffer για όλες τις εξόδους,
κοίτα αυτό που σου σημείωσα με κόκκινο (μάλλον τελεστικός είναι).
behringer.jpg
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια, κι εγώ εκεί προσανατολιζόμουν αλλά δε μπορώ να βρω service manual.
Η πλακέτα είναι διπλής όψης και γίνεται χαμός θα μου πάρει αρκετή ώρα να το εντοπίσω αν και νομίζω ότι είναι ένα από αυτά.Λογικά το ένα θα είναι για το monitor το άλλο για το main και το άλλο για το fx.
DSC000612.jpg
Τα πράγματα είναι απλά, το μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις!
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε!
Σήμερα το μεσημέρι εκεί που είχα την κονσόλα σε λειτουργία πάνω στο κρεβάτι και έριχνα μια ματιά στους τελεστικούς, μου φεύγει από τα χέρια η πλακέτα και χτυπάει στο ξύλο του κρεβατιού. Μετά το χτύπημα ο θόρυβος εξαφανίστηκε. Την αφήνω κι εγώ σιγά σιγά πάνω στο κρεβάτι, κλείνω την κονσόλα και όταν την ξανανοίγω να σου πάλι ο θόρυβος. Άρχισα να χτυπάω ελαφρά την πλακέτα σε διάφορα σημεία μέχρι να φτιάξει, και ανακάλυψα EDIT: ότι φταίνε τα ποτενσιόμετρα MID στα στερεοφονικά κανάλια 9/10 και 11/12.
http://www.behringer.com/EN/images/l..._Front_XXL.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Riggs : 09-06-11 στις 15:47
Τα πράγματα είναι απλά, το μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις!
Δεν είναι τα ποτενσιόμετρα,
ή κάποια ψυχρή ή κάποιος τελεστικός (του buffer ή κάποιου line/mic του αριστερού καναλιού)
όπως σου είπα δεν νομίζω να είναι στα ποτενσιόμετρα το πρόβλημα σου, αν πάλι νομίζεις πως αυτά ευθύνονται μπορείς να τα αφαιρέσεις και να το δοκιμάσεις.
ποιο πιθανό αφού όπως λες όταν το χτυπάς φτιάχνει, παίζει να είναι κάποια ψυχρή σε οποιοδήποτε αριστερό κανάλι ή κάποια γραμμή που ενώνει το πάνω με το κάτω layer (από όσο θυμάμαι έχουν πλακέτα διπλής όψης)