τον θόρυβο τον ακούς μόνο από το line out?
οι άλλες έξοδοι δουλεύουν κανονικά (preamp out / speakers out)
τον θόρυβο τον ακούς μόνο από το line out?
οι άλλες έξοδοι δουλεύουν κανονικά (preamp out / speakers out)
Απ οτι μου είπε το παλικαρι σε τηλεφωνικη επικοινωνια μας, ο βομβος βγαινει οταν δεν εχει συνδεδεμενη πηγη απο το Master Out. Επισης εχει εναν ραγισμενο πυκνωτη παραληλλα με τον διακοπτη τροφοδωσιας (πρασσινο πλακε... δεν ξερει αν ειναι ηλεκτρολυτικος η κατι αλλο). Εχω την εντυπωση πως αυτος ραγισε απο υπερταση.... Του ειπα να κοιταξει μιπως εχει καποιο φασαριοζικο τροφοδωτικο στην μπριζα (μιας και εχω προβλημα και οταν βαζω στην μπριζα τον φορτιστη του λαπτοπ μου βγαζει εναν ψιλο βομβο οχι μονο σε συσκευες ηχου αλλα ακομα και στο εξωτερικο ρολοι και στης μπριζες στον τοιχο!!!)
Κακως φιλε Δημιτρη δεν τα ειπες αυτα γιατι μονο αν ξερουμε τα παντα μπορουμε να εχουμε μια σαφη εικονα.... Εγω οτι σκευτηκα οτι μπορει να φταιει στο ειπα... Απο κει και περα αν σκευτω κατι αλλο θα το ποσταρω εδω...
Καλη επιτυχια
Φιλικά,
Ανδρέας
Τα πράγματα είναι απλά, το μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις!
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από το τμήμα της κονσόλας.
Η 1η είναι η μπροστινή όψη και το κόκκινο καλώδιο κάτω κάτω πηγαίνει στη γείωση αφού έχω αφαιρέσει τη γειωμένη πρόσοψη.Η 2η είναι η πίσω όψη,
η 3η φώτο είναι η πίσω πλευρά των ρυθμιστικών έντασης των καναλιών και
η 4η και 5η είναι η πίσω πλευρά των εισόδων.DSC00055.jpgDSC00061.jpgDSC00065.jpgDSC00069.jpgDSC00063.jpg
Να τα πάρουμε με την σειρά,
Λοιπόν, να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο τμήμα της κονσόλας και όχι του ενισχυτή, γιατί τον έχω δουλέψει και μόνο του χωρίς πρόβλημα.
<<από που του έδωσες είσοδο>>
Ο θόρυβος ακούγεται από όλες τις εξόδους είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει σήμα στην/στις είσοδο/εισόδους
<<σε ποιες εξόδους (βύσματα-κανάλια)>>
Ο πυκνωτής SCK 20100 τελικά είναι σε σειρά με τον διακόπτη
<<αυτός δεν είναι πυκνωτής αλλά θερμίστορ ntc>>
Οι 2 κίτρινοι είναι παράλληλα για εξομάλυνση.
<<δεν κάνουν εξομάλυνση η τάση εκεί είναι ac, αντιπαρασιτικό φίλτρο είναι
Είσοδο του έδωσα από την έξοδο LINE μιας άλλης κονσόλας στο POWER AMP INPUT
Θόρυβο έχω στο αριστερό κανάλι των εξόδων CD/TAPE/LINE OUT και PREAMP OUTPUT
http://www.behringer.com/EN/images/l..._Front_XXL.jpg
στο block diagram δείχνει πως έχει κοινό buffer για όλες τις εξόδους,
κοίτα αυτό που σου σημείωσα με κόκκινο (μάλλον τελεστικός είναι).
behringer.jpg