Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη jim.ni
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    θα γίνω μετανάστης

Προεπιλογή

και εγώ εχω "καμένα" teac 5.1 !!! στην αρχή έκαναν διακοπές και κουνούσα τα βύσματα απο πίσω, νόμιζα οτι είναι θέμα επαφής και οταν τα άνοιξα δεν βρήκα τίποτα ύποπτο. Η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα και μετά απο 1.5 χρόνο περίπου σταμάτησαν να παίζουν τελείως. Στα δικά μου ΔΕΝ ειναι θεμα επαφής, τα εχω ανοίξει 2-3 φορές ουτε θέμα με πυκνωτές είναι, δεν μπόρεσα πότε να βρω τι φταίει και τα παράτησα...................... 100Ε τα είχα πάρει με DDigital και έβγαλαν 2-3 χρόνια........αυτά

ενα μικρο βραχνιασμα στις φωνες ...
    Χαλουλης δοκίμασε να τα αφήσεις 2 μέρες εκτός ρεύματος τελείως και δες μετά αν θα παίζουν μέχρι να ζεσταθούν.
    Παιδεία είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο...... Αϊνστάιν

Το avatar του χρήστη XALOULIS90
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΣΤΕΡΙΟΣ
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim.ni Εμφάνιση μηνυμάτων
    και εγώ εχω "καμένα" teac 5.1 !!! στην αρχή έκαναν διακοπές και κουνούσα τα βύσματα απο πίσω, νόμιζα οτι είναι θέμα επαφής και οταν τα άνοιξα δεν βρήκα τίποτα ύποπτο. Η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα και μετά απο 1.5 χρόνο περίπου σταμάτησαν να παίζουν τελείως. Στα δικά μου ΔΕΝ ειναι θεμα επαφής, τα εχω ανοίξει 2-3 φορές ουτε θέμα με πυκνωτές είναι, δεν μπόρεσα πότε να βρω τι φταίει και τα παράτησα...................... 100Ε τα είχα πάρει με DDigital και έβγαλαν 2-3 χρόνια........αυτά

Χαλουλης δοκίμασε να τα αφήσεις 2 μέρες εκτός ρεύματος τελείως και δες μετά αν θα παίζουν μέχρι να ζεσταθούν.
    το δοκιμασα κανονικα παιζει οπως και πριν ....

Παρόμοια Θέματα

1. TAPE TEAC
    από πετρος647 στο forum Κασετόφωνο & Πικάπ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-08, 16:13

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία