Παιδια ειχα κατι τρεχαματα θα το δουμε το θεμα σιγα σιγα, αν θυμαμαι καλα σε απολυτη ησυχια εβγαζαν ηχο τα μεγαφωνα αλλα ισα που ακουγοταν σα ψιθυρος.Θα το ανοιξω με προσοχη και θα σηκωσω φωτο να δουμε τι γινεται.
Παιδια ειχα κατι τρεχαματα θα το δουμε το θεμα σιγα σιγα, αν θυμαμαι καλα σε απολυτη ησυχια εβγαζαν ηχο τα μεγαφωνα αλλα ισα που ακουγοταν σα ψιθυρος.Θα το ανοιξω με προσοχη και θα σηκωσω φωτο να δουμε τι γινεται.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Ναι, είναι πανεύκολο. Αρκεί να βρεί ακριβώς τον κωδικό του(γιατί στα περισσότερα κινέζικα, σβήνουν τα στοιχεία τους για να μην φαίνονται οι λαμογιες...).
Απ ότι ξέρω, τα tda έχου προστασία στην έξοδο, δηλαδή αν κανεί κόβει τελείως τα ηχεία για να μην καούν. Αν ακούγεται έστω και λίγο τότε ίσως είναι κάτι άλλο...
Άνοιξε το και εδώ είμαιστε!
Λοιπον εδω πρεπει να ειμαστε...Επειδη περασε η ωρα αυριο με το καλο να δουμε το datasheet και αν φερνει σημα μεχρι εκει...
p1010293c.jpg
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Ωραίος!
Κοιτάς αυτό, και αν φέρνει σήμα στα pins 11-13 / 12-13 / 14-13 / 15-13 τοτε το ξεκολάς με προσοχή και πας και αγοράζεις ένα καινούριο tda7560 που κατεβαίνει στα 2Ω και βγάζει και 2W παραπάνω στα 4Ω. Στα 2Ω θα βγάλει 17W παραπάνω!
Ειδα το 11-13 και το 15-13 και μου βγαζουν 6VDC... Καθως και τα RCA για τον τελικο ενισχυτη δινουν μονο βομβο σε εναν ενισχυτη που τα συνδεσα.
Μάλιστα.. Πάει για πέταμα όπως καταλαβαίνεις γιατι δεν υπάρχει σχέδιο και ουτε θα βρεθεί λογικα μάλλον. Θα σου έλεγα να κρατήσεις το tda αλλα με 6dc τοσο καιρό, μάλλον θα τα χει φτυσει και αυτό..
Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον πωλητή μπας και σου δώσει κανα σχέδιο, γιατί για εγγύηση δεν το κόβω..