Αν τα ροδακια γυρνανε αλλα δεν τραβαει το χαρτι τοτε δοκιμασε κι αυτο που ανεφερα στο 1ο μου ποστ με το γυαλοχαρτο πριν τον πεταξεις.
Αν τα ροδακια γυρνανε αλλα δεν τραβαει το χαρτι τοτε δοκιμασε κι αυτο που ανεφερα στο 1ο μου ποστ με το γυαλοχαρτο πριν τον πεταξεις.
Καλησπέρα σε όλους.
Τα μηχανήματα αυτά εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα με το εσωτερικό ροδάκι και δεν τραβάει το χαρτί. Προσοχή η HP έχει βγάλει ένα κιτ για το πρόβλημα αυτό αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστό.
Μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες στο link που δίνω.
Το κιτ έχει part number c9000-67901.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...link=ot_search
Καλή επιτυχία.
Γιώργος.
Οικονομικός μετανάστης στην Γερμανία.
Στο δικό μου πάντως τώρα που το άνοιξα και μέσα είδα οτι τα ροδάκια είναι καθαρά όμως τα γρανάζια που έχουν τα ροδάκια για να γυρίζουν χάνουν στροφές οπότε εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα, πίσω στην πλάτη το μονό ροδάκι καθώς και τα υπόλοιπα τέσσερα δεν γυρίζουν λόγω γραναζιών
οπότε τέλος
Παναγιώτη καλημέρα.
Ναι αν δεν γυρίζουν τα ροδάκια τότε έχει σπασει ο μηχανισμός στην δεξιά πλευρά του εκτυπωτή.
Αγοράζεις καινούργιο.
Γιώργος.
Οικονομικός μετανάστης στην Γερμανία.
ευχαριστώ πολύ electronic, το κατάλαβα οτι θα παέι για πέταμα, ας ελπίσουμε οτι θα κάνει δουλειά ο stavregos που άνοιξε και το παρόν θέμα...
Δυστυχώς ούτε και έγω κατάφερα να κάνω κάτι δοκίμασα όλους τους τρόπους και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Θα ξαναδοκιμάσω ακόμα μία και δεν γίνει τίποτα θα πάω σε αγορά νεου.
Εμένα μου ακούγεται για σπασμένο γρανάζι στο μηχανισμό καθαρισμού της κεφαλής που αφού δεν ολοκληρώνει αυτή τη διαδικασία δεν προχωράει στην εκτύπωση.