Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Θα ήθελα την βοήθειά σας στο πρόβλημα που μου προέκυψε με το συγκεκριμένο κινέζικο car-multimedia system...
Ενώ λοιπόν εδώ και ενάμιση χρόνο δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα, τις τελευταίες μέρες μου άρχισε κάτι περίεργα κόλπα...
Δεν ανοίγει με τον διακόπτη on-off και άμα τύχει να ανοίξει κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει. Ενώ βρίσκεται στο radio αλλάζει μόνο του ξαφνικά στο gps και στο καπάκι πάει στο tv tuner και ξανά από την αρχή. Επίσης αυξομειώνει την φωνή του μόνο του και γενικά είναι εντελώς εκτός ελέγχου!
Να σημειώσω ότι κανένα από τα κουμπιά της πηγής ή του τηλεκοντρόλ του δεν "κάνουν" κάτι(δεν ανταποκρίνονται) έτσι και αρχίσει να κάνει τα τρελά του. Ο μόνος τρόπος να το κλείσω είναι με το reset button με το οποίο κλείνει αλλά δεν ξανανοίγει και άλλο. Να προλάβω κάποιο φίλο λέγοντας ότι του έχω κάνει 500 φορές reset και άλλες τόσες του έχω αφαιρέσει εντελώς την τροφοδοσία μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα! Το "έλυσα" αλλά δεν βρήκα κάποια ψυχρή κόλληση ή κάποια φύσα που πιθανόν δεν ""πάταγε" καλά... Αν έχει κάποιος φίλος κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα του ήμουν υπόχρεος! Αν χρειαστεί έχω και κάποιες φώτο από την πλακέτα του όταν το άνοιξα...
Σας ευχαριστώ εξ αρχής!
car multimedia system.jpg