αν εισαι σιγουρος οτι ειναι οκ τα κουμπια,η περιμενε κ αλλη απαντηση,η ψαξε την αντιπροσωπεια...
αν εισαι σιγουρος οτι ειναι οκ τα κουμπια,η περιμενε κ αλλη απαντηση,η ψαξε την αντιπροσωπεια...
Δεν υπάρχει θέμα με τα κουμπιά xifis... Γιαυτό και αυξομειώνεται η φωνή μόνη της...
Όσον αφορά την αντιπροσωπεία σου θυμίζω ότι πρόκειται για κινέζικο. Οπότε φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία!
Τουλάχιστον αν τελικά δεν υπάρχει κάποια λύση με το υπάρχον μηχάνημα δεν ξέρω αν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο ανάλογο με αυτό αλλά ποιο αξιόπιστο τουλάχιστον!
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον xifis.
Το οτι έιναι κινέζικο δε σημαίνει ότι δεν έχει αντιπροσωπεία. Έχω πάρει κι εγώ ένα που μου έκανε κάποια προβλήματα με την οθόνη και βρήκα την εταιρία, της έστειλα e-mail και μου έστειλαν 2 chip το οποία κόλλησα και λειτούργησε κανονικά. Πάντως αν δε βρίσκεις την μάρκα κοίταξε και πάνω στην mainboard του γιατί συνήθως εκεί γράφει τον τύπο και την εταιρία κατασκευής. Καλό κουράγιο και ελπίζω να βρείς σύντομα την άκρη.
κανε και κανενα ελενγχο την καλωδιοταινια μηπωσ κανει διακοπες για στα 1din ειναι συνεθες προβλημα