τοτες κατι βραχυκυκλωνει. Κουμπωνεις 1-1 επεξεργαστη μνημη γραφικων με την μητρικη σε παγκο για να αποφυγεις βραχυκυκλωμα κουτιου. Δες τι ειναι και πες![]()
τοτες κατι βραχυκυκλωνει. Κουμπωνεις 1-1 επεξεργαστη μνημη γραφικων με την μητρικη σε παγκο για να αποφυγεις βραχυκυκλωμα κουτιου. Δες τι ειναι και πες![]()
την μητρική την έχω εκτός ! στον πάγκο, πάνω σε μάυρο σφουγγαράκι, έχωντας καθαρίσει σχολαστικά τον πάγκο απο βίδες και λοιπά μεταλικά αντικείμενα ! έχω μόνο το τροφοδοτικό επάνω ! τίποτα άλλο !
τζαμπερώνω τα πιν για να ξεκινήσει και δεν κάνει τίποτα !!! στην μητρική όπως την έχω στον πάγκο ! την έχω δοκιμάσει και με όλα επάνω και χωρίς τίποτα !
αλλα παραμένει νεκρή !
Οταν λες μαυρο σφουγγαρακι εννοεις εκεινο που ερχονται τα ολοκληρωμενα πχ? Αυτο ειναι αγωγιμο.
μήπως τα έχει παίξει το bios?
soz μπερδευτικα με το ποιο πανω post σου. my bad. Γενικα οσες gigabyte εχω σπιτι εχω χαλασμενες νεκρες με αυτον τον τροπο (ολα ψοφια...). Το μονο που σκεφτομαι ειναι να μετρησεις τα mosfet η να την πλακωσεις με κανα πιστολι θερμου μπας και... (ατιμη οικολογικη με τοσο ρευμα που καιμε για σενα να σε βρασω...)