DSC00432.jpg
με κοπο βρεθηκε ιδιο σασσι και αλλαχτηκε ο Μ/Τμε γνησιο.το προβλημα τωρα ειναι οτι εχω μαυρο πανω κατω και δεν μπορω να ρυθμισω contrast ,φωτηνοτητα-μπαινω service menu αλλα δεν διορθωνει εικονα.
DSC00432.jpg
με κοπο βρεθηκε ιδιο σασσι και αλλαχτηκε ο Μ/Τμε γνησιο.το προβλημα τωρα ειναι οτι εχω μαυρο πανω κατω και δεν μπορω να ρυθμισω contrast ,φωτηνοτητα-μπαινω service menu αλλα δεν διορθωνει εικονα.
Κοίταξε μήπως έχει αρπάξει η βάση της οθόνης. Μέτρησε ότι μεταβάλλονται σε φυσιολογικά όρια screen/focus.
Το ύψος ρυθμίζει από ποτ/ρο.
το ποτενσιομετρο δεν ρυθμιζει,δηλαδη εστιαζω στο πλακετακι οθονης;;;
Το να βγάλεις ένα εξάρτημα από χαλασμένο σασί , δεν σημαίνει ότι είναι καλό αν δεν το δοκιμάσεις, εδώ καινούριο μπορεί να πάρεις και να έχει πρόβλημα.
Στο πλακετάκι/βάση για φωτεινότητα.
Για το ύψος κοίτα ότι δουλεύει το ποτ/ρο, σε σειρά μάλλον έχει κάτι αντ/σεις και τι τάση πάει από Μ/Τ ΥΤ?
το σασσι βγηκε απο ιδια τηλεοραση που ειχε σπασει η οθονη.η ταση στο ποτενσιομετρο ειναι 140V και αλλαζει περιστρεφοντασ το ποτενσιομετρο,στην οθονη ομωσ καμια διαφορα.εκτος αυτου δεν ρυθμιζει φωτεινοτητα ,αντιθεση και χρωμα.την εδωσα σε φιλο με εργαστηριο και θα μου πει τι γινεται τις επομενες ημερεσ.θα ενημερωσω
δυστυχως εχει βαρεσει μνημη.υπαρχει λυση να βρεθει γιατι δεν ειναι πανω στο σασσι αλλα στο πλακετακι του display.
καποια βοηθεια;;;; για συναισθηματικους λογους την θελω!!!
DSC00442.jpgDSC00443.jpgαυτες ειναι οι φωτο του προσσεσορα