Καλησπερα σας,
Η κουνιαδα μου,μενει στην Τριπολη,εχει την παραπανω τν.Τις προαλλες η μικρη της κορη επαιζε με την τηλεοραση και κατι πατησε με αποτελεσμα να μην εχει ηχο η τν μετα.
Την πηγανε στην Τριπολη και της ειπανε οτι εχει κλειδωσε τον ηχο στην τηλεοραση και επισκευαζεται μονο με αλλαγη πλακετας,με κοστος 100 με 150ε.
Αυτο που υποψιαζομαι ειναι να εχει πειραξει τον γονικο ελενχο που πιθανον να εχει η τν η καποια τετοια ρυθμιση.(Λογω του οτι μενω Αθηνα δεν την εχω δει ακομη,να πω με σιγουρια).
Το ερωτημα μου ειναι το εξης:Ειναι δυνατον να παιζουν με αλλαγη πλακετας για κατι τετοιο;καποιο συστημα reset,με καποιο κωδικο,δεν εχει η συγκεκριμενη τν;Η στην τελικη δεν εχει απο το εργοστασιο καποιο κωδικο που να επαναφερει τις ρυθμισεις στις εργοστασιακες;
Γιατι το κοβω για κλεψια το να σου ζητανε τοσα φραγκα για κατι τετοιο.Αν δηλαδη παθενε κατι στην πλακετα,καει πχ κατι,τι θα ζηταγαν,κανα χιλιαρικο;
Με αυτη τη λογικη βαζεις κατι παραπανω,παιρνεις καινουρια και ειναι και φλατ.
Δεν θελω να κατηγορησω κανεναν αλλα το θεωρω απαραδεκτο κατι τετοιο που τους ειπανε,και ειδικα σε μια ακομη δυσκολοτερη οικονομικα εποχη,μερικοι να εξακολουθουν να αισχροκερδουν εις βαρος μας.
Αν εχετε καμια προταση κατα νου να δοκιμασουμε.
Εχαριστω πολυ,