Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή TV Philips 20PT1346/01 και προβλημα στον ηχο

Καλησπερα σας,
    Η κουνιαδα μου,μενει στην Τριπολη,εχει την παραπανω τν.Τις προαλλες η μικρη της κορη επαιζε με την τηλεοραση και κατι πατησε με αποτελεσμα να μην εχει ηχο η τν μετα.
    Την πηγανε στην Τριπολη και της ειπανε οτι εχει κλειδωσε τον ηχο στην τηλεοραση και επισκευαζεται μονο με αλλαγη πλακετας,με κοστος 100 με 150ε.
    Αυτο που υποψιαζομαι ειναι να εχει πειραξει τον γονικο ελενχο που πιθανον να εχει η τν η καποια τετοια ρυθμιση.(Λογω του οτι μενω Αθηνα δεν την εχω δει ακομη,να πω με σιγουρια).
    Το ερωτημα μου ειναι το εξης:Ειναι δυνατον να παιζουν με αλλαγη πλακετας για κατι τετοιο;καποιο συστημα reset,με καποιο κωδικο,δεν εχει η συγκεκριμενη τν;Η στην τελικη δεν εχει απο το εργοστασιο καποιο κωδικο που να επαναφερει τις ρυθμισεις στις εργοστασιακες;
    Γιατι το κοβω για κλεψια το να σου ζητανε τοσα φραγκα για κατι τετοιο.Αν δηλαδη παθενε κατι στην πλακετα,καει πχ κατι,τι θα ζηταγαν,κανα χιλιαρικο;
    Με αυτη τη λογικη βαζεις κατι παραπανω,παιρνεις καινουρια και ειναι και φλατ.
    Δεν θελω να κατηγορησω κανεναν αλλα το θεωρω απαραδεκτο κατι τετοιο που τους ειπανε,και ειδικα σε μια ακομη δυσκολοτερη οικονομικα εποχη,μερικοι να εξακολουθουν να αισχροκερδουν εις βαρος μας.
    Αν εχετε καμια προταση κατα νου να δοκιμασουμε.

Εχαριστω πολυ,

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

την ιδια τηλεοραση εχω και δεν "κλειδωνει" ο ηχος!!!βρες service manual.το πιο πιθανο ειναι να εχει προβλημα στη μοναδα του ηχου

Προεπιλογή

Υποθεση εκανα με βαση αυτα που τους ειπανε απο το σερβις, γιατι δεν την ειδα την τηλεοραση.Στις 28 του μηνα αν παω Τριπολη θα τη δω.Απλως μου φαινεται περιεργο οταν σου λενε οτι κλειδωσε ο ηχος , τουλαχιστον το δικο μου σκεπτικο ειναι ,οτι εχει σχεση με κλειδωματα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι θεμα λογισμικου,γι αυτο μου φαινεται καπως.
    Θα δουμε παντως

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

δεν κλειδωνει ο ηχος αλλα η εικονα, εχει χιονια,βαζοντας τον κωδικο επανερχεται.κοιτατο πλαινο βυσματων ακουστικων μηπωσ εχει μπει κατι μεταλλικο και βραχυκυκλωνει.αυτα...τα λεμε οταν την δεισ!!

Προεπιλογή

Ευχαριστω Παναγιωτη,αληθεια μηπως ξερεις τον κωδικο;βρηκα ενα μανουαλ και λει οτι κρατωντας πατημενα τα πληκτρα της φωνης σου εμφανιζει το μενου για επαναπρογραμματισμο της τν,αυτο λες κι εσυ;

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

αν θυμαμαι καλα ναι, διοτι το εχω χασει

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα με tft philips
    από kuziakos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2