Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη tasosmos
    Μέλος
    Όνομα
    Τάσος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αν γραφει πανω Α2 και εχει διπλα μια γραμμη καθετη ως προς το εξαρτημα ειναι σιγουρα διοδος. Αν θυμαμαι καλα ειναι απλη γρηγορη, οχι schottky.

Δεν ξερω σε τι μοντελο αντιστοιχει αλλα αν εισαι αθηνα πρεπει να εχω μερικες τετοιες απο παλια μητρικη οποτε σου δινω μια να κανεις δουλεια σου αν θες.

Παντως υπ'οψιν οτι ειναι μαλλον απιθανο να ειναι καμενη μονο η διοδος, το πιθανοτερο ειναι οτι κατι αλλο αρπαξε πρωτο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasosmos : 16-10-10 στις 18:16

Το avatar του χρήστη cyberlord_64
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παύλος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tasosmos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν γραφει πανω Α2 και εχει διπλα μια γραμμη καθετη ως προς το εξαρτημα ειναι σιγουρα διοδος. Αν θυμαμαι καλα ειναι απλη γρηγορη, οχι schottky.

Δεν ξερω σε τι μοντελο αντιστοιχει αλλα αν εισαι αθηνα πρεπει να εχω μερικες τετοιες απο παλια μητρικη οποτε σου δινω μια να κανεις δουλεια σου αν θες.

Παντως υπ'οψιν οτι ειναι μαλλον απιθανο να ειναι καμενη μονο η διοδος, το πιθανοτερο ειναι οτι κατι αλλο αρπαξε πρωτο.
    α ρε tasosmos ουτε η Νικολουλη να' σουν! ακριβώς έτσι είναι!!! δεν πρόσεξα την γραμμή, ήταν πολύ λεπτή (ανάθεμα σε μυωπία !!!). Μπορεί να έχεις δίκιο πάντως. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν χρησιμοποιούσε το original τροφοδοτικό άλλα ένα κινέζικο (παρεμπιπτόντως το ίδιο κινέζικο πηρέ και ο αδελφός μου και καταστράφηκε η μπαταρία του). Επισεις το εβαζε συχνα στο κρεβατι και εκλεινε εντελως τον εξαερισμο. Μπορεί να φταίει και αυτό. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα άλλα Θεσσαλονίκη άρα μάλλον δύσκολο να μου τις δωσεις. Αν μπορείς πάντως ανέβασε καμία φωτογραφία μπας και δει κανένας άλλος και την αναγνωρίσει (την διοδο).

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας